Jump to content
Българският форум за музиканти

MTP

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MTP

  1. ами този Мапекс има версия за ляво свирещи също така доста добър кардан който има за "леваци" хаха е Пърл-Елиминатор.
  2. много ясно пичове че не е най-важно само заради модела ама аз досега така или иначе не съм свирил с двоен педал и за да се науча трябва да си взема а аз искам като си взема веднъж да карам дълго време с него пък и свиря наобратно така че ми трябва кардан лефти
  3. е, това беше генерализирано и леко нахално изказване, така със сигурност информация не се получава какво ще рече генерализирано,споко нищо лошо не искам да кажа с това пък и никой не е длъжен да ми дава няква информация аз просто питам пък ако някой каже добре ако не здраве да е ай със здраве иначе ти свестни работи пишеш във форума като гледам
  4. MTP

    Палки

    да,без глави...ама в Пловдив ли е това? Щото в София ходя по рядко
  5. Да усетих че няма конкрентна информация от потребителите на тоя форум. Абе този кардан ша са взима струва си даже само заради вида му хаха фъзарийка гъзарийка.
  6. MTP

    Палки

    Аз пък имам проблем проблем да си намеря палки без топчета на достъпна цена
  7. AccesS май не си съгласен с bonzo Аз гледах този кардан в нет-а по някой сайтове цената варира от 250 $ - 300 $. Но искам да знам някой който е ползвал такув кардан да ми каже кое е добре и кое му куца.Колкото до краката нямам проблем аз нося 45-ти номер чипици
  8. Не искам да флуудвам но горната снимка просто нещо изчезна за това слагам 2 сега и наистина някой ако може да каже нещо за тази машинка ще съм му много благодарен. MAPEX JANUS e модела.
  9. И аз така мисля поне от това което съм прочел за него,но все пак не съм се докосвал до тази машинка и незнам то на думи е едно...но ми изглежда хеви диути.Пък и пише че е доста стабилен и ми харесаха чукчетата най-вече.Но все пак ако някй може да ми каже нещо в повече.
  10. Искам да питам някой да е ползвал или да е чувал нещо за този кардан специално. :wow:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.