MTP Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Аз пък имам проблем проблем да си намеря палки без топчета на достъпна цена Цитирай
Katsko Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 демек без глави? в магазина на Русинов - до старата сграда на Консерваторията, на канала има по 3лв такива и са добри, аз ползвам от тях Цитирай
MTP Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 да,без глави...ама в Пловдив ли е това? Щото в София ходя по рядко Цитирай
bonzo Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 А пък при мен Валето си държат и месец Пробвай един месец да свириш по 2 часа на ден вкъщи,2 пъти в седмицата да репетираш и 2 пъти да свириш в клуб с тях, и ако пак ти изкарат толкова сигурно трябва да свириш евъргрийн.Пробвай промарк или Нова(лиценз на Вик Фирт) и си направи сметка кое е по изгодно.При мен палките издържат толкова:Валето-20 перваза,ПроМарк 120 перваза,нова-80перваза,Zildjian:80 перваза.Нова струват малко повече от Валето и изкарват 4 пъти повече,съответно замисли се. П.П.Не че съм си броил ударите,просто аз свиря често барабанче с перваз,а Валето се чупи лесно от перваз,а Палките от хикори държат повече на силни удари. Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 В крайна сметка винаги стигаме до изводът, че по-евтиното излиза по-скъпо! Цитирай
Katsko Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 абе не знам бате,честно казано евтиното си е просто по-евтино но и по-скапано Цитирай
zazo Отговорено Юли 3, 2006 Автор Отговорено Юли 3, 2006 (Редактирано) zazo сигурен ли си 4е тиа ProMark са оригинални??щот мязат на менте Отде да знам. Аз палки си купувам, за да ми пасват и да са от правилното дърво, не ме интересува, кой ги произвежда. И менте да са още са здрави и си ги ползвам. Редактирано Юли 3, 2006 от zazo Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Хъх...Аз трескам с TwoTone - не че са адски здрави, ама са йефтини и за новобранец като мене мисля че вършат доволна работа. Лично оплаквания нямам...Обикновено употреблявам 5B Цитирай
aladin Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 zazo сигурен ли си 4е тиа ProMark са оригинални?? щот мязат на менте Отде да знам. Аз палки си купувам, за да ми пасват и да са от правилното дърво, не ме интересува, кой ги произвежда. И менте да са още са здрави и си ги ползвам. Zazo ми тя твоита работа вседно да кажеш Изкам да 4укам Бритни Спиарс и затва пробвам вси4ки моми4ета наред ама неги питам за името! Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 8 от 10 чифта палки про-марк са криви, поне от тези, които се предлагат в милата ни родина. Скъсвам им нервите на тия в магазина, докато си избера няколко, които поне малко да стават. Цитирай
Egon Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 zazo сигурен ли си 4е тиа ProMark са оригинални?? щот мязат на менте Отде да знам. Аз палки си купувам, за да ми пасват и да са от правилното дърво, не ме интересува, кой ги произвежда. И менте да са още са здрави и си ги ползвам. Zazo ми тя твоита работа вседно да кажеш Изкам да 4укам Бритни Спиарс и затва пробвам вси4ки моми4ета наред ама неги питам за името! хахаха, Браво Аладин Много яко. Аз ползвам Vic Firth, ма не съм тоооолкова безкрайно впечатлен, а също така и Nova, който са повече от половината по-евтини, пасват ми и си свиря без проблем Цитирай
zazo Отговорено Юли 4, 2006 Автор Отговорено Юли 4, 2006 Zazo ми тя твоита работа вседно да кажеш Изкам да 4укам Бритни Спиарс и затва пробвам вси4ки моми4ета наред ама неги питам за името! Не братле не си доразбрал. Щи ти го обясня с твоя пример: Когато искам да чукам гледам девойката да е красива, краката й да са прави и дълги и да има добре оформен бюст, не ме интересува как се казва. (друг е въпроса, че чукам жена си) Демек важно за мен е палката да ми легне добре в ръката, да е с правилната тежест и дължина (за мен), да е права както каза Ytsejam, и да е от качествено дърво. Който иска нека си робува на марки. Цитирай
Katsko Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) аз пък искам да ошамаря синбат торнадото и съм готов да ошамаря 8 от 10 барабанисти в тоя форум за да стигна до него Редактирано Юли 4, 2006 от Katsko Цитирай
pantommind Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) аз пък искам да ошамаря синбат торнадото и съм готов да ошамаря 8 от 10 барабанисти в тоя форум за да стихна до него Лют,но справедлив! :killyou: А как по точно искаш да "стихнеш до него"? Редактирано Юли 4, 2006 от pantommind Цитирай
Recommended Posts