Slipknot4o Публикувано Април 18, 2011 Публикувано Април 18, 2011 Здравейте! Смятам да си взема една книжка - наръчник за електрическа китара, но не знам между коя от набелязаните от мен книги да избера - ''Да се научим да свирим на китара'' от Фил Капоне или ''Китара for Dummies''. Някой, ако е вземал някоя от тези книжки да сподели.Мерси, предварително! Цитирай
Fallenblood Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 втората е пълна простотия. евентуално "рок китара for dummies" ако намериш, тя по става. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Виж книгите на Юли Марковски! Baby Thomas ги е пуснал на сайта си, заедно с .mp3 версия на касетките! 1 Цитирай
rockfire Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Писано е по тази тема вече -потърсете я! Цитирай
doviciozo Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Дай си адреса и ще ти подаря Рок китара for dummies.Преди 2 месеца си я купих от любопитство но за моя радост се оказа че нищо в нея не ми е от полза. Цитирай
SviStyle Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Изпревари събитията и си купи накрачник за китара, може и наустник. Цитирай
Yo The Real Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 На Фил Капоне е доста добра, ще ти помогне в основите - нотите, акордите, някои скали и други. Също има и много информация за самата китара - най-известните марки и модели, кое къде и какво е и т.н. Много полезна книга за начинаещи. Цитирай
Mairomaster Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Писано е по тази тема вече -потърсете я! Даже като видях темата и си помислих, че някой е ъпнал темата от преди няколко месеца. Към автора - потърси наистина старата тема/теми, доста информация за книги се беше изписала. Цитирай
Svanio Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 (Редактирано) Ако хвърлиш в огъня книгата rock китара for Dummies огънят ще се почувста унизен... Не купувай тази книга, за нищо не става, имам я. Това е лично мнение. И наистина изрови старата тема. При толкова много качествени четива има какво да се намери, но наблегни на търснето,а не на питането, все пак знаеш раздела/полето, в което търсиш четиво.Успех Редактирано Април 18, 2011 от buy&sell Цитирай
jorog Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Ето ти линка за книгите `Аз рокясах`: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=10143&hl=%F0%EE%EA%FF%F1%E0%F5 Успех Цитирай
Recommended Posts