Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся MXR- M80 Bass D.I.


Munje

Recommended Posts

Понеже не разбрах коя е вашата страница (За Web страница ли става дума или това е умалително за "нашата страна", демек България? :-)), пускам директно линк:

 

http://www.musicworld.bg/bg/c_457/i_30417/MXR_M80.html

 

:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз от Динакорд си го взех и съм невероятно доволен от този ефект. Ако някой има такъв, надали ще се раздели с него така лесно. Моят съвет е да атакуваш техния сайт и да поръчаш един от тях новичък. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен съм че никой не ще се раздели със своя звяр! :nono: Иначе въпросът ми беше от къде да се сдобия с такъв,защото не бях обикалял. Мерси за инфото! Надявам се съвсем скоро да го измизерувам и да го имам! :):cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш на 5-те кьошета и си взимаш. Можеш и да си го пробваш на място.

Аз лично не можах да намеря нещо в този ефект, което да заслужи парите си, но това си е мой проблем. Дано на теб ти хареса :rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси пичове.Ама реших да си го поръчам направо,защото нещо не ми се вижда уместно да пълня гушката на някой като му плащам ебаси надценката! :):cheers2: Бира за всички! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И откъде ще го поръчаш "направо" за да не пълниш ничия гушка, от производителя? В Томан е 149 Евра, в Динакорд е с 10 лв по-скъп, но ако не го поръчаш през тях (Динакорд) ще ти излезе доста повече. При поръчка от Щатите си добави скъп транспорт и мито и пак стигаш до същата цифра. Ако си изнамерил някакъв друг начин-посочи го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Хих, супер! Чакаме те във фукнята да се пуФалиш с този ефект! НО! Моят съвет е да си хванеш баса, да отидеш в магазин, в който го има и да тестваш. Ако и на теб не ти допадне, ще си дадеш парите на вятъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Дано се случи скоро...иначе съм пробвал ефекта-имах удоволствието да свиря на един концерт с него и- :surprise: ...затова толкова му точа зъби! :)

Редактирано от IgniteAll
Цитатите на предходен коментар не са разрешени с цел прегледност. :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 или 3 пъти (за последната година- година и 1/2) излизаше за продан този ефект в "Купува-продава". Наистина е много добър ефект, страхотни корекции, единствен недостатък, че е много скъп (ок. 300лв.) за нов. Спокойно може да струва и наполовина (както повечето ефекти) и тогава наистина би заслужавал всяка стотинка дадена за него, но може би няма алтернатива сред другите ефекти и затова поддържа толкова висока цена. Само предполагам. Така или иначе ефекта си е едно малко бижу и несъмнено много ще радва всеки негов притежател.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.