armario Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 (Редактирано) За какво иде реч? Повечето от форума го познават като РУДИБАС. Други - като Жорката от "Респонс" и т.н. Но да спрем до тук с лирическите отклонения. С две думи - нашия приятел и добър музикант Георги Георгиев вече е на страницата на Конклин и избран за едно от рекламните лица на марката. Честито да му е ! И дай Боже още по - големи успехи да постигне. Ето го и доказателството: http://www.conklinguitars.com/artists_georgi_georgiev.html А ето го Жорката - идва му да си изяде баса, че Уутън е до него. Малко расист си пада Вижте последните в страницата: http://www.conklinguitars.com/artists.html Редактирано Април 4, 2011 от armario 3 Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Честито! Страхотно постижение - не всеки се намира "над" Виктор Уутън Цитирай
m0nk0 Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 (Редактирано) Честито и от мен!Наистина заслужено място сред редицата на най-добрите Редактирано Април 4, 2011 от m0nk0 1 Цитирай
bassist Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Да му е честито. Той със сигурност си е заслужил мястото там 1 Цитирай
HaSLeS Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Евала! Заслужено място, много успехи му желая! 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Бате Гого е огромен човек и нечовешки музикант и това място му пожелавам да е само началото! Цитирай
Дес Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Поздравления. Много бъдещи успехи. И от сега нататък - само напред и нагоре!!! Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Радвам се да го прочета. Браво на нашия човек! Цитирай
rudibass Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 (Редактирано) Благодаря ви пичове.Всъщност стана доста ненадейно просто имам регистрация на тяхната страница като гост.Разменихме по няколко мейла и се оказа, че Бил Конклин харесва свиренето ми и бандата с която забиваме(RESPONSE).И съответно приятно изненадан, че в България има фенове на неговата марка. Определено това е една сбъдната мечта. Дори и само за признанието на самия лютиер(собственик на марката), казвайки " ама копеле ти свириш гот да те е..а" , си заслужава. Това ме кара да мисля, че не сме на дъното ..А и не трябва да бъдем. Всичко лошо си го правим сами...а хората са казали..: Кой каквото си направи , друг не може по-добре да стори.. Всеки ден се замислям и се убеждавам все повече в правотата на тази поговорка. Ама много философия, много нещо, я наздраве и тва е Вчера се обезобразих с бира и ракия..... и според поговорката ....днеска страдам....Ама си заслужаваше хехехехехехе Редактирано Април 5, 2011 от rudibass 4 Цитирай
Nikifena Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 Честито, Жорка Абе, как можа такава маймунска снимка да пратиш. Требеше да си спретнат с костюм, усмихнат и тн Цитирай
johniebgood Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 Браво на Жоро, само напред и нагоре! Цитирай
rudibass Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 С костюм изглаждам като смесица между Спанчевски козар на абитуруентска и на женен циганин брат му.А и требе да си ме видат баш как съм си язе.Нема да им се даваме ... они че са по прости от мене дада .... Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 Честито, Бате Гого!!! Пожелавам ти възможно най-скоро да смениш GT-то с "истински" Conklin! Цитирай
Recommended Posts