Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

За какво иде реч?

Повечето от форума го познават като РУДИБАС. Други - като Жорката от "Респонс" и т.н. Но да спрем до тук с лирическите отклонения.

С две думи - нашия приятел и добър музикант Георги Георгиев вече е на страницата на Конклин и избран за едно от рекламните лица на марката. Честито да му е ! :thumbs_up:

И дай Боже още по - големи успехи да постигне. :punk_guitar:

Ето го и доказателството:

http://www.conklinguitars.com/artists_georgi_georgiev.html

А ето го Жорката - идва му да си изяде баса, че Уутън е до него. Малко расист си пада :hysterical:

Вижте последните в страницата:

http://www.conklinguitars.com/artists.html

Редактирано от armario
Отговорено (Редактирано)

Благодаря ви пичове.Всъщност стана доста ненадейно просто имам регистрация на тяхната страница като гост.Разменихме по няколко мейла и се оказа, че Бил Конклин харесва свиренето ми и бандата с която забиваме(RESPONSE).И съответно приятно изненадан, че в България има фенове на неговата марка. Определено това е една сбъдната мечта. Дори и само за признанието на самия лютиер(собственик на марката), казвайки " ама копеле ти свириш гот да те е..а" , си заслужава.

Това ме кара да мисля, че не сме на дъното ..А и не трябва да бъдем.

Всичко лошо си го правим сами...а хората са казали..:

Кой каквото си направи , друг не може по-добре да стори..

Всеки ден се замислям и се убеждавам все повече в правотата на тази поговорка.

Ама много философия, много нещо, я наздраве и тва е :cheers:

Вчера се обезобразих с бира и ракия..... и според поговорката ....днеска страдам....Ама си заслужаваше хехехехехехе :thx:

Редактирано от rudibass
Отговорено

С костюм изглаждам като смесица между Спанчевски козар на абитуруентска и на женен циганин брат му.А и требе да си ме видат баш как съм си язе.Нема да им се даваме ... :blink: они че са по прости от мене дада ....