emo77 Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ АНАЛОГОВИ И ЦИФРОВИ ПРОЦЕСОРИ КОИ СА ПО ДОБРИ И ЗАЩО ИЗБРОЙТЕ НЯКОИ ОТ ДВАТА ВИДА МОДЕЛИ чувал съм че някой са по доволни от аналогови модели затова питам и се интересувам не съм запознат много и бих благодарен ако ми поясните в тази тема ....... Цитирай
emo77 Отговорено Април 3, 2011 Автор Отговорено Април 3, 2011 Kакво е аналогов процесор? мисля че бях чел някъде boss GT3-Boss GT 5 незная точно затова питам кои и каква е разликата ако не задавам точно въпроса моля да бъда извинен Цитирай
emo77 Отговорено Април 4, 2011 Автор Отговорено Април 4, 2011 имали компетентни по въпроса бих бил доволен за някое друго мнение относно темата. Цитирай
MrDeath Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Неправилно си задал въпроса. Няма аналогови процесори. Има процесори, чиито драйвове са аналогови, но все пак амп симулациите са цифрови. Има и мултиефекти, например роланд гп-8,16...които са наредени няколко аналогови ефекта - компресор, драйв дисторшън и т.н., накрая вече хорус и дилей, които пак са цифрови. Тези мултиефекти нямат амп симулации и няма как да бъдат наречени процесори (по народному) макар че и на тях си пише ефектс процесор. С 2 думи това е. Цитирай
emo77 Отговорено Април 4, 2011 Автор Отговорено Април 4, 2011 Неправилно си задал въпроса. Няма аналогови процесори. Има процесори, чиито драйвове са аналогови, но все пак амп симулациите са цифрови. Има и мултиефекти, например роланд гп-8,16...които са наредени няколко аналогови ефекта - компресор, драйв дисторшън и т.н., накрая вече хорус и дилей, които пак са цифрови. Тези мултиефекти нямат амп симулации и няма как да бъдат наречени процесори (по народному) макар че и на тях си пише ефектс процесор. С 2 думи това е. благодаря за простото но разбираемо обяснение -почти ми светна какво значи ако има някой да добави нещо няма да се разсърдя но все пак благодаря за сега Цитирай
rockfire Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 По-добре търси разлики и прилики между лампови и други процесори , въпреки че почти се изравниха цените... Цитирай
emo77 Отговорено Април 6, 2011 Автор Отговорено Април 6, 2011 ДАЙТЕ ПРИМЕРИ ЗА ЛАМПОВИ И ДРУГИ ПРОЦЕСОРИ И КОИ СА ПО РЕАЛЕСТИЧНИ В ЗВУЧЕНИЕТО СИ Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 ^ Толкова ли е сложно да провериш чрез чичо Гугъл? Ако не разбираш езика е друг въпрос! Ама направил ли си си дори и елементарно запознаване с материята! Писането с главни букви се смята за викане, което по принцип е обидно и не се толерира! Лампов процесор! Аналогови процесори Как да ти се обясни разликата, като тя е в чисто звуковата картина! Демек трЕбе да се чуе за да се усети! Со здраве! Герги Цитирай
emo77 Отговорено Април 6, 2011 Автор Отговорено Април 6, 2011 ^ Толкова ли е сложно да провериш чрез чичо Гугъл? Ако не разбираш езика е друг въпрос! Ама направил ли си си дори и елементарно запознаване с материята! Писането с главни букви се смята за викане, което по принцип е обидно и не се толерира! Лампов процесор! Аналогови процесори Как да ти се обясни разликата, като тя е в чисто звуковата картина! Демек трЕбе да се чуе за да се усети! Со здраве! Герги благодаря,извинявам се за големите букви ако някой се е засегнал моля да бъда извинен просто искам да добия представа дали има смисълл да си сменя моя boss gt 6 с нещо по качествено понеже бях чел във форума някъде че аналоговите ефекти или процесори са по качественни и не вадят премодолиран цифров сигнал затова разнищтвам тази тема. аз го използвам с цигулка този процесор и не използвам сигурно и 60% от ефектите и затова имам някакво намерение да го заменя с няколко камиончета които точно използвам-а те нали се водят аналогови та затова п.с извинявам се още веднъж за главните букви не знаех че го смятате за каране или викане ........................... Цитирай
Recommended Posts