Jump to content
Българският форум за музиканти

s.o.d

newbies
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  струнен

Recent Profile Visitors

261 profile views

s.o.d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Здравейте, Свиря на китара повече от 20 години и си търся съмишленици с които да свирим поне един път седмично. Може да се правят кавъри или/и авторски парчета. Стила за мен не е от значение мога да свиря от хард рок до ........... практически всичко, но на мен стилово не ми допадат Cannibal Corpse или подобни на тях групи (нищо лично към този стил) и-мейл за връзка с мен: threeshop@abv.bg
 2. Леле ако бяхте свирили вместо да спорите за глупости........можеше и да излезе някое читаво парче Всеки да свири с каквото си хареса.......това, че някой не излиза на сцена с GT-8 не означава, че вкъщи не си посвирва с него ......
 3. Ламби, явно не разбираш или не искаш да разбереш. Казвам, че може или през усилвател или дирекно да се върже "професора" към микса. Варианти много: метода с 4 кабела в LOOP-а на усилвателя, но без дистър или дирекно отпред. Ако го включиш дирекно към пулта пак звучи, но не е същият звук. Ако е свързан към ламБи усилвател звуква най-добре , това поне трябва да го знаеш.
 4. До dickens Благодаря ти за отговора. Laney ми харесва, че има директен изход за записи и вход < 1 W. Това, което обаче не ми е ясно, как превключваш от чист звук към звук с дисторжън? Понеже усилвателя е с 1 канал. До Ламби Лошото е че няма къде да ги пробвам тези 2 усилвателя в България. Мога само да гледам ревюта в Тубата, на което не разчитам.
 5. До Heartman Колега, всъщност ти си го признаваш, че си го ползвал "няколко месеца". За няколко месеца определено не може да му се разкрие целия потенциал. На мен ми трябваше повече време от "няколко месеца" да си поиграя с процесора. Освен това се порових и в нета и намерих много добро упътване BOSS GT-8 BRILLIANCE от където си изкарах страхотни бленди. Самото упътване е около 100 страници. Стига да иска човек може да научи много неща. Това го използвам само като пояснение, не искам да споря и още повече да убеждавам някой. Всеки си има своите виждания. Имам различни видове "камиончета", но процесора ако е правилно настроен (тук не говоря само за ефекти и симулации, защото процесора има много повече неща в себе си...възможност за избор на реда на ефектите, ЕQ, компресия и т.н.) е много по-удобен за пренасяне при участия и репетиции. Като заключение искам да кажа, че е от значение през какво го пускаш. Аз съм го ползвал и директно през микса и пак си звучи добре, но най-добре си е през лампов усилвател.
 6. Само ZOOM още не сте ги оплюли.....или всички имате Зумчетата или всички сте с апаратура за по 10-20 000 лева, което много ме съмнява. Имам от няколко години BOSS GT-8 и за нищо на света не бих го продал или заменил..................а вие си ланкайте колко COSM технологията е остаряла, как POD за нищо не ставали и т.н.
 7. Здравейте, Двоумя се между две китарни лампови глави: Laney IRT15H и JET CITY JCA22H. Първата струва около 850 лева, другата е около 580 лева (разликата не е само между първите две числа на сумите ; ). Моля, ако има някой съфорумник опит с някоя от посочените модели глави нека да сподели. Главата ще се използва предимно за тренировки вкъщи, за записи вкъщи и за свирене на репетиция. Музиката, която се свири е тежка. П.П. В youtube.com има ревюта и на двата модела, но не ме интересува това, защото не е ясно доколко е достоверно. Интересува ме да споделят хора, които имат реален опит с някоя от главите, не този ми каза, чух от братовчеда , така мисля...и т.н. Благодаря предварително.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.