Jump to content
Българският форум за музиканти

juan

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от juan

  1. ЕЛЕНИНО ХОРО - 7/8 (срещал съм го и като 7/4) Относно Елениното -което е по-лесно да се преброи. Ами малоумни ли сте или какво...просто запейте 1-2 1-2 1-2-3 Е-е-лено моме-е 1-2 1-2 1-2-3 Е-е-е-е ле-но-о и т.н....Просто и ясно :-) Какви са тея 13/16 отде ги измъдрихте - отидохте мно-о-ого далече в криво (Садовско) хоро. Относно Петруниното - то си е 12/16(не видях да има такъв отговор) Ето и схемата 123-12-12-12-123 Дааа звучи "спънато" в 13/16. Но пък е добра идея да се създаде именно "Еленино хоро (сопнено) "
  2. И аз мисля че единствено бас липсва на оркестъра.Вариантите спорем мен са 3. Първият е за туба 1 ще свърши работа. Втори- бас китара и вече може да изпълнявате и парчета за бигбенд. Трети - контрабас. Зависи от вас на кой вариант ще се спрете. Поздрави и ще звучите все по-добре!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.