Jump to content
Българският форум за музиканти

Nemo_22

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nemo_22

  1. Здравейте, спрял съм се на следната китара http://www.thomann.de/de/epiphone_lp_special_i_ltded_wc.htm .Нямам познати музиканти, които се занимават с китара, затова разчитам на помоща на форума. Избрах я заради цената от 99 евро, сравнена http://www.thomann.de/de/epiphone_les_paul_special_ii_hcs.htm която е на 129 евро. Питането ми е за разликите между двете китари: като размер става въпрос за китара за възрастен, а не junior нали така? Тялото вместо от махагон е направено от липа? Адаптерите би трябвало да са същите? А също притеснява ме бриджа на евтиния спешъл, дали с него китарата ще се интонира добре, а също и като звук, как ще е сравнена със Special II , с този вариант на бридж, китарката ще има ли добър състейн?
  2. Използвам темата, линк с табове http://www.blues-tabs.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2 . Доста полезни неща според мен!
  3. A Blues Overdrive на Behringer може ли да се ползва като бустер за овердрайва на китарно комбо или не? За рок става ли, или само за блус?
  4. Моля за малко помощ, подходящ дисторшън на Behringer или друга евтина марка за соло, като това .
  5. Nemo_22

    Behringer Stompboxes

    Идеята е не да имам техния саунд, а да е с такъв гейн, че да става приблизително за изброените стилове, от по-мелодичен рок до хеви. А не да е само за хеви или само за рок. И се колебая, след като ги слушах в You Tube между UD100, HD300 и HM300. Чудя се и за TM300, но не знам той става ли за Metallica?
  6. Nemo_22

    Behringer Stompboxes

    Здравейте! Използвам темата за следния въпрос. Искам да закупя дисторшън на Behringer. Ще свиря основно Metallica, Red Hot Chili Peppers, AC DC, Eric Clapton, ZZ Top, Led Zeppelin. Насочил съм се към Behringer HD 300, като вариант защото е скопче за Gain Boost за солата. Не знам обаче, дали ще дава достатъчно драйв за Metallica и същевременно да осигури звученето на по-мекия овердайв на Клептън.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.