Jump to content
Българският форум за музиканти

EkspertenKolektivZ

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от EkspertenKolektivZ

  1. Ей, хора трябва да си назначим един специален "Възклицатор", който да ах-ка и да цътка след всяка наша хвалба, така и на тези, които са се похвалили радостни от придобивката си, да има кой да им начеше гордостта. То така ти става истински кеф, не само да изреждаш, а и някой да ти каже "Бреййй, страхотно"! Така че хора замислете се!
  2. Ами да, на теб ти харесват момите дето се въртят в и около чалгата и точно така се оформя цялото това чалга движение. Има разголени мацки, има звук и поведение за попийване и похапване и така всичко това се води музикална индустрия. Това е проблемът, че на тези хора постоянно трябва да им се обяснява, че чалгата не е музика а мезе. Затова ако искат да казват че слушат музика трябва да имат силата да си го признаят и едва тогава да потърсят с какво другата музика се отличава.
  3. Накратко и на български PAD е да кажем фонова синтезаторна партия, която върви и носи като тон останалите инструментални партии. Не е задължително да е чрез синтезатор обаче!Най-често за пад използват някоя басова бленда, която обаче звучи дискретно и помага за обогатяването на вокала и другите инструменти. Съответно Lead е соловата партия или звукът, който изпъква пред останалите, създава основната емоционална окраска в мелодията и като основен глас често задава темата или "води песента".
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.