Jump to content
Българският форум за музиканти

d.alex

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от d.alex

  1. Има ли някакви изгледи конфигуриращата програма да се портне за Mac? Electron.NET примерно?
  2. Става въпрос за импортни мита, не мисля че те важат за пренос на собствен инструмент.
  3. Един по-прост метод, който мисля да пробвам, когато ми остане време е неподвижни диод и фоторезистор, с движеща се лента с градиентна прозрачност. Лентата е прозрачно фолио, от тези върху които може да се печати с лазерен принтер. Промяната на градиента би променила характеристиките на педала, което е лесен начин за модване.
  4. Ами, защо да не може. Ето момчетата от Smallman го правят и мисля добре им се получава.
  5. Забавянето е "според зависи" Сайтът е китайски и може да стигне и до 20 дни. Иначе нещата си пристигат, макар и след време. В paypal можеш да си регистрираш българска дебитна или кредитна карта. Ето тук някой го е обяснил вече http://www.1lev.com/dealextreme-com-maykat...ini-za-1lev.htm Бтв, тези перца са доста добри, особено тези най-дебелите, с релефното лого. излизат по 20 стотинки бройката, а аз постоянно ги губя. Следващото нещо, което съм си заплюл от там е този страп, но не ми се поръчва само заради него, ще изчакам да си харесам и нещо друго.
  6. В dealextreme.com го има за $16.85, което е към 25 лева. От там понякога пристигат бавно нещата, но пък доставката е безплатна.
  7. С евтина саундкарта директно към компютъра не си е работа. Трябва да се boost-не софтуерно и нивото на шума е толкова високо, че е отврат. Освен това ще имаш доста сериозен лаг, т. е. звука ще се чува доста след като си го изсвирил. Така, че или амп, или добра саундкарта с някакъв приличен хардуер. А най-добре и двете, тъй като не са съвсем заменяеми.
  8. Schecter Omen 6 го има в каталога на MMG music - http://mmg-music.com/content/schecter-omen-6. Дори и да си го поръчаш от нета, предполагам момчетата няма да имат нещо против да го пробваш там. Това при положение, че си от София или околностите де.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.