Jump to content
Българският форум за музиканти

К.Рахнев

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от К.Рахнев

  1. Казва се Кенан,но май вече не приема.Аз се занимавам с ремонт говорители -приемам и пращам по "Еконт" обаче,може да драснете едно лично.
  2. ЗДравейте.Търси се ето такъв потенциометър: http://biliar.snimka.bg/other/pasiv-filtri.609817.32734855 Работи в педал за някакъв синтезатор,като на две места усилването спира. Модела на педала е:"Korg EXP vol Pedal XVP-10"
  3. А, на каква мощност са и с какъв волтаж?Щото имам при мен подобни на "Филипс".Не са скъпи, и вършат работа избирани са от кутиика с десет броя.
  4. За съжаление не съм от София. Живея и работя в Девин- Смолянско. Все пак ето скайп и телефони: kocito8 / 0885 06 76 87 и 0878 62 71 36.Пишете и на лично,почти всекидневно следя форума. Благодаря и Весели Празници !
  5. Благодаря за добрата дума! Каквото правя,гледам да е с високо качество и исключително по желание на клиента. В нашия занаят,"творчеството" по скоро пречи и набутва парично,отколкото помага.
  6. Да се намерят същите говорители е трудно. Да се подменят с други-,ще се наложи подмяна на филтъра, и кутията , дето ще рече нови колони. Името ми е Коста Рахнев,препитавам се от ремонт и реставриране говорители. Дайте драйверите на някой дето работи внимателно и професионално, да ги тества ,да се сменят гънките ,да се измерят , и ако има нещо за пренавиване , да се оправи. Преглед на връзки,филтър,елементи,кутия и терминал. Импрегниране мемраните, и после ще се учудите колко добре звучат!
  7. Мога да ви поправя говорителя.Намерете ме на скайп: kocito8. Или ми позвънете на 0878 62 71 36,Коста.
  8. Ремонт, съживяване, реставриране на говорители за китара, бас, про, Hi-Fi, автомобилни. Пресмятане, навиване и измервания на бобини за филтри. Проектиране и изработка на филтри за озвучителни тела. Цени -народни.Намирам се в Девин, получаване и изпращане лично или с Еконт. При интерес: 0885 067 687, 0878 627 135 скайп: kocito8
  9. Пренавиване на трафове с "Ш" и "ПЛ" образен ламел
  10. Ремонт, съживяване, реставриране на по стари модели говорители за китара, бас, про, домашен говорител,високи, автомобилни говорители.Подмяна мишур, качествени рез. части -внос и БГ,измерване импедансен пик.Софтуер за индуктори,смятане ,навиване и и змервания при малък процент грешка на индуктор -Само на въздушна сърцевина( много важен елемент, от филтъра в колоните)Цени -като по време на криза,живея и работя в Девин, получаване и изпращане с Еконт". При интерес: 0885 067 687, 0878 627 135 скайп: kocito8
  11. Така и не се справих с линка, моля модератор да истрие темата, благодаря.
  12. <ol> <li><a href="http://Rare aluminous Violinmaker's dial indicator violinTool | eBay">http://Rare aluminous Violinmaker's dial indicator violinTool | eBay</a></li> </ol>
  13. Нещо с линка от първият пост не стана.Ето друг: Резултати от търсенетоRare aluminous Violinmaker's dial indicator violinTool | eBay
  14. Раздела не е точно същият, но си спада към "Изработка и ремонт" . Ако колега знае някъде в БГ да се продава подобен, или има излишен, нека да пише на лично или на телефон0883397429 Линк:http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-aluminous-Violinmakers-dial-indicator-violinTool?ite
  15. Занаята ми е ремонт на:про,китарен,баскитарен,домашен говорител до 15" включително.Тук таме и някой автодумкалник.Живея и работя в Девин, пращане и получаване с Еконт,0878489192,името ми е Костадин Рахнев.За въпроси и контакт-тук и на лични.Цените: според дефекта, и кризата.
  16. Бог да прости професора. Имах шанса да разговарям лятото по телефона с него, беше истинско явление за мен. И ,по страшна от смърта е само забравата.
  17. Както се казва-има леко движение по темата, благодарение указанията на Nikifena се оказа че са по 5килоома, поръчани са оттук: www.music-world.org , няма в момента но като се получат ще се сменят.Благодаря на всички писали. P.S. Ника може да ми е такъв, но знам кой е Илия Караянев, а Весо Солетата и Асен са ми лични приятели.
  18. Баса е :"STAGG" "BC300BK" мисля че това е модела, но е Джаз Бас.При измерване, уреда отчита 4,7кома.Ако някой колега е сменял, моля да каже дали това е съпротивлението на потенциометрите,и откъде да ги поръчам.Благодаря
  19. Ето тази, на някоя разумна цена.http://www.stewmac.com/shop/Books,_plans/Building_and_repair:_Guitar,_acoustic/Classical_Guitar_Making.html Нещо линка не не мога да го улуча, извинявам се за което.
  20. За набиването на прагчета, мисля да се направят от мастор лютиер.Ще струва пари, но ще се спестят време и нерви, пък и риск има от похабяване на прагове или грифа. В Пловдив има такъв човек, давам ти :тел.0887/70 18 20 Ненко Ненов се казва. Към 60лв мисля че взима за басов гриф, но най добре говори с него лично.
  21. Здравейте Parni Valiak Удоволствието е изцяло мое, Знаете че не мога да отговоря със100 процентова сигурност на повечето въпроси, но съвсем скоро и това ще стане, надявам се. Затова свалям обявата. Благодаря на всички които са чели. Моля модераторите да истрият темата .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.