Jump to content
Българският форум за музиканти

piron47

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Самоков

piron47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Така като гледам май от MCI ще копуваш.Аз преди около 20 дни си купих Korg PA50SD.Клавирът е страхотен.Перфектен звук,лесен за работа и самата кутия на клавира изглежда здрава и масивна.С няколко думи Korg PA50SD е супер.Доколкото знам Korg PA500 мисля,че имаше еквалайзер в него и може би,ако се настрои ще звучи още по-добре.Другото е,че работи с touchscreen.И третото (една от основните разлики) е,че е с USB а не SDcard,въпреки че и с картата не е лошо.Та да обобщиме сега. :D Който и кравир да вземеш няма да сбъркаш.Ако искаш да работиш с touchscreen и USB си даи още 170лв и веми PA500.Или пък,ако не държиш толкова на touchscreen и USB,спести си тия 170лв и за тях може да си вземеш стойка и калъв! Като функции не се различават много според мен. Пак казвам-КОЙТО И ДА ВЗЕМЕШ,НЯМА ДА СБЪРКАШ. Ти си решаваш.Успех! :) Здравейте отново, в залисията забравих да се похваля че купих Korg PA 500. Чудесен инструмент, дъщерята е щастлива, аз също се пробвам да го тормозя макар да не съм клавирист . От цялата рабато само жената не остана доволна, че гюрултията в къщи се увелечи. Та на въпроса. Търся ако някой има мануала преведен на български. От магазина ми дадоха превод , но само на една част - 73 страници. Аз съм зле с английския, щерката знае английски , но пък е зле с техниката и не мога да я карам да ми превежда дума по дума и тогава да асимилирам за какво става дума. Предпочитам ако имам превода , да отработя нещо ново от инструмента и тогава да го обясня на дъщерята нагледно. Този инструмен е много далеч в сравнение с предишното и Касио, което беше твърде елементарно. Ще съм много благодарен ако някой може да ми даде целия превод на мануала за Корг Па 500 на БГ. Ако някой се интересува от моите 73 страници на БГ, мога да му ги изпратя на пощата.
  2. Здравейте, имам следния проблем. Трябва да купя на дъщерята за коледен подарък клавир и избора е между Korg Pa50SD и Korg Pa500 Понеже цените им са близки 1133лв срещу 1299лв, по скоро ме интересува кой е по добър от двата като здравина и функционалност. Четох насам натам и тази тема я изчетох и пак не можах да се определя към кой от двата да се насоча. Ако може някой запознат с по няколко думи да напише предимствата и недостатъците /ако има/ на двата модела. А и ще е добре ако има ръководство на български. Благодаря предварително.
  3. Момчета, някой да знае къде може да се ремонтира един тромпет в София ? Има един тромпет останал от бащата на жена ми, но има нещо счупено на бутона на кривката / не разбирам от духови, китарист съм /. Та бабата иска да го ремонтира при майстор след което да го продаде че няма кой да духа в него. Благодаря предварително
  4. Пич, за тия парички нов клавир освен Касио не виждам какъв. По добре вземи някой втора ръка, но с много по добри възможности.
  5. Абе всичко зависи за какво свирене я използваш. Ако е само за домашни купони може да си дрънкаш и така, не са чак толкоз фатални. За професионално свирене им трябва най малкото изравняване на всички прагчета по най издълбаното, но и това се прави до определени граници на износване/вдълбаване/. Иначе смяната е най радикалното решение и то от специалист за да ги подравни добре и да не развали грифа.
  6. Прави са колегите, за тия пари само детска играчка можеш да си купиш. Дори и моделите които изброяват по горе няма кой да ти ги даде за такива пари макар че са бая стари. Роланда май има най много бленди за подобна музика, а ако си вземеш от по новите модели с карта ще имаш и неравноделни ритми. Хайде успех в търсенето, разгледай сред продаващите може да изскочи нещо по евтино.
  7. Според мен няма нищо лошо да се пее на октави, даже е много интересно и професионално, иначе за какво певците постояно се стремят да си вдигнат диапазона с няколко октави, ако примерн искат да пеят само в една. Това е изкуството да може да направиш всека песен, по-различна и най-лесната - трдна. Не съм видяла никой тук да е казал, че всички са некадърни и само Деница може да пее, няма такова нещо. Лично аз съм за нея, макар, че конкуренциата е много голяма и сред айдалите има много добри, лично аз много харесвам и Шанел, Ана и Иво, но специално Деница за мен е най-добрата, като глас и сценично поведение - всеки си има фаворит! П.С. Много се радвам, че ни посети нашата гордост! Дени с теб сме! То че айдъла е порнография е ясно, дори в предишния имаше по качествени певци. Но и не разбирам какво я превъзнасяте тази Деница. Според мен досега пееше доста орязани в диапазон песни и дори и при тях не показа качествено изпълнение. В групата определено има по добри от нея. Ако например се пробва на някоя от песните на Нора със сигурност нищо няма да излезе. Всъщност всички имат кусури и няма човек между тях който да се откроява вокален талант и възможности.Имат още много да учат. Що се отнася до гласуването - то си е една пародия, всичко е въпрос на пари и печалби от осъществяването на формата. Мисля че всичко зависи само от организаторите ,а не от тези които гласуват.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.