Jump to content
Българският форум за музиканти

MoR4o

новаци
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано (любител ламер)

MoR4o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. MoR4o

    Перцето на Lp..

    Я да ви питам сега мразите ли ЛП както е модерно
  2. MoR4o

    Перцето на Lp..

    Мерсиииии върха стее!!
  3. MoR4o

    Перцето на Lp..

    Всъщност го видях на последния концерт на LP в Португалия от 6 юни..и си помислих,че ще го има за продан,щото освен брат доста хора го имаа а някой знае ли как се пише перце на английски да потърся в гуглето?
  4. MoR4o

    Перцето на Lp..

    Да попитам някой знае ли къде мога да си намеря перцето на linkin park,на което от едната страна е нарисуван Brad,а на другата е написано името на групата..извинете,ако това не е за тук просто никъде не го намирам
  5. На мен ми е интересно едно нещо свързано с металните струни: по какъв начин се образуват мазолите ако се свири с перце..щото имаше тук някъде една такава мазолеста тема и малко ме изненада..
  6. Извинявай за тъпият въпрос но за какво служи тази "тунер щипка"
  7. http://www.musiciansfriend.com/product/Fen...inet?sku=601728 за това ли става въпрос?! Като му гледам цената и фацата сигурно кърти мивки!
  8. MoR4o

    Проблем

    НЕ!!! Хвърляй китарата през терасата и тва е! Не ставаш! Приеми го! Никога повече не се занимавай с музика, няма смисъл!! П.П. Чети постовете и се замисляй над тях. Изгради си собствено мнение. Ти мозък нямаш ли си? Кво си се заразпитвал тука дали да симулираш оргазми. Той човека,постнал темата май само чакаше някой да му каже горецитираните думи за да се дооткаже..
  9. MoR4o

    Проблем

    Бат' Евтим изчерпателен както винаги.Споко не се отчайвай човек в желанието му е майката..може да свиря на китара много много от скоро,но знам,че всяко нещо ако го правиш със желание,а не просто щото така си си решил или щото искаш да се фукаш пред приятелите ти "вижте ма к'ъв сам свирач", ще успееш!
  10. Ами тогава дайте по нисък ценови клас..направо ме шокирахте с тея цени...
  11. Че аз за къде съм тръгнал 2 бона само китарата и още 5 стотака кубето...трябва да видя гореспоменатия търновски магазин ако още съществува и ако там не намеря не знам как ще се оправям с тези цени..
  12. А да питам тея цени на китарите със кубе (сори ако греша името) и всичко необходимо ли са или просто китарата струва толкова.
  13. Е разбира се..кви ефекти като аз елементарни неща няма да зная... Ето няколко китарки които си харесах и ми се набиха бая на очи: 1) http://www.espguitars.com/guitars_graphic.html 2) http://www.espguitars.com/guitars_wayne.html 3) http://www.espguitars.com/guitars_padge.html 4) http://www.espguitars.com/guitars_wilton.html 5) http://www.espguitars.com/guitars_m.html
  14. О то си има китари дето са ми грабнали окото..ама хиледа ойро... благодаря за отговора...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.