maringtr Публикувано Януари 16, 2006 Публикувано Януари 16, 2006 Само да попитам, може ли бас да се включи в китарен усилвател (естествено не издънен докрай...) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Аз пък се озвучавам с бас усилвател ... Цитирай
Denis_S Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Може, да, но няма да ти вади звук като от басов говорител. Аз например съм включвал бас в кубенце Fender Frontman 15G и си докарва звук. С мъъъничко гейн става бруталка :) . Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Може само не се уливай с волумето Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 И аз имах същия въпрос и ми казаха, че може. Купих си бас и го пробвах - действително става, но 4-та малко се губи. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Аз така процдирам. Не усилвам повече от 2-3 и си свири, за упражнения става. При мен 5тата се губи, но се понася. Цитирай
maringtr Отговорено Януари 18, 2006 Автор Отговорено Януари 18, 2006 ОК, еми тогава и ние така ще пробваме... А принципно има ли някакви стари и евтини бас усилватели? (Вермони и разни тем подобни от 80те) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 ОК, еми тогава и ние така ще пробваме... А принципно има ли някакви стари и евтини бас усилватели? (Вермони и разни тем подобни от 80те) Потърси си Resprom B100 ... Има хубав звук . Аз сега съм с такова . Цитирай
commodore Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 damn.. слушам ви и се сещам че напрактика аз трябва са услилвател да си купя, че нешу на слушалки не ме кефи... Абе а приблизително колко струва един..т.е. имам предвид няква "добра" марка като за начинаещ (знам ли... ) и колко струва .. Цитирай
Burton Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Аз напоследък съм се загледал в Беринджърчетата, има между 250-400 лв доста прилични... Цитирай
Pinky Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) Винаги е най-добре да си имаш кубе, създадено за конкретната цел, за която ти трябва - в нашият случай - бас. Но аз лично се научих на китарно кубенце Беринджър. Става, но кубенцето пострада много. Принципно насилваш волумето и баса докрай, требъл-а варира според нуждите ти, и задължително си вкарваш малко гейн. Ако е за във вас - става, по-добре е отколкото да свириш без нищо. Редактирано Януари 23, 2006 от Pinky Цитирай
Edko Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Ако свириш си свириш у дома и барабаните са от компютър, мисля че е разумно все пак да си вземеш малко бас кубенце. Има хубави малко употребявани неща за около 100-ина лева. Да не те заблуждавам ама все си мисля, че това е най-добрия вариант. Никога не съм бил очарован, когато се е налагало да включвам бас в китарно кубе. Цитирай
Recommended Posts