adXok Публикувано Септември 24, 2005 Публикувано Септември 24, 2005 Новото парче от тая нощ!!! Няма да казвам нищо... просто го чуйте: Still_Waters Можете, също така да чуете и две по-стари: цък_1 цък_2 :green: Цитирай
vovcho Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 (Редактирано) Това озвучаване за някой Jump'n'Run ли е? Хахаха. Иначе яко. Изсвирил ли си го или си го написал на компютъра? Редактирано Септември 25, 2005 от vovcho Цитирай
adXok Отговорено Септември 25, 2005 Автор Отговорено Септември 25, 2005 Не знам що е това Jump'n'Run, ама и мен ме кефи. Просто снощи го нацвъках, ей така от кеф, че свиря тука на някаъв Fender Squire (Made in China)... Голем боклук, ама и него нямам Докато го напрая да звучи като искам за пляканията в парчето чегрътках тука до 1 часа през ноща, мамка му! Иначе баса е сикуенсърен, ама на места съм гледал да го докарам на дабъл хенд, защото така трябва да се изсвири. Иначе и барабаните си ги реда... то си личи на оня рейд там в паузата... куцичко стана, ама карай. Наживо бих го изсвирил по-сносно! Ша зема да го напрая следващия летен хит. И кат спечеля некой лев шси напрая китара по поръчка. И клавирче нема да е зле да си зема, хехехе! Гладна кокошка... тралала! Цитирай
vovcho Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 И на мелодия за телефон обезателно трябва да цвъкне Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Добреете, де юре; и де факто... Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 Абе имаш доста идеи, които са все добри, макар че не са мой стил, та не ме взимай много под внимание. Ама вземи завърши поне една от тях и освен това ти стискам палци накрая да си вземеш хубав инструмент или як компютър или там каквото ще ти трябва, щото като няма звук, нищо не става... Звучат наистина като от игра за 486 (в частност jump'n'run), но ако се оправи звукът, ще зазвучат много яко! Мисли и в тази насока Успех! Цитирай
adXok Отговорено Септември 26, 2005 Автор Отговорено Септември 26, 2005 _________________________ БЛАГОДАРЯ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Цитирай
stalowa_wola Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 Здрасти! Хубави са нещата, дето си ги правил! CyberGene е прав, че трябва да пооправиш звука, ама иначе ми харесва Цитирай
Recommended Posts