Black Bird Публикувано Януари 21, 2007 Share Публикувано Януари 21, 2007 http://www.ranguitars.com/gallery.php Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 Аууу, влюбен съм! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellsing Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 ... определено си ги бива кучките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 ^не разбрах какви кучки иначе your news - are old news Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oBfusCATed Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 Дам яко Полски дет метъл И рекламно видео си имат ... задължително е просто да се гледа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 дам много са 'арни тез китарки поне на картинка като ги гледам феновете могат да хвърлят по едно око и на http://amfisound.fi/ тия също много ме радват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 21, 2007 Автор Share Отговорено Януари 21, 2007 Не знам ....на вид ме превзеха...Полша не е далече...май Ибанез бяха до тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shadow Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 Красота! Искам такава китара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PRIMO Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 Old news ама аз не бях чувал за тия китари така че мерси на автора на темата, който ме размечта. Някой има ли да ми даде пари назаем ще му ги върна...някога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 21, 2007 Share Отговорено Януари 21, 2007 Oх, на батко . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 21, 2007 Автор Share Отговорено Януари 21, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 22, 2007 Share Отговорено Януари 22, 2007 Четете, четете http://forum.muzikant.org/index.php?s=&...st&p=192578 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Януари 22, 2007 Share Отговорено Януари 22, 2007 Китарките никак не са лоши на вид, но не мисля че ще засенчат Ибанец, както се каза по-горе в темата.И аз мерси не бях чувал за марка Рън!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
olygofren Отговорено Януари 22, 2007 Share Отговорено Януари 22, 2007 Бях решил, че са просто поредните скъпи китари, обаче на Jeff Waters му имам доверие. Взимам два Invader-a, завийте ми ги в целофан. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts