разбойник Публикувано Октомври 1, 2005 Share Публикувано Октомври 1, 2005 Днес един приятел ме светна, че са издали "The extraordinary and tragic life of Jago Pastorius" на български. Истина е: Гугъл потвърди!! ! Отгоре на всичко " Водени от желанието да посветят малобройната, но жадна за знания българска музикантска общност в творческата съдба на джазлегендата Джако Пасториъс, преводачът, редакторите, консултантът, художникът, оформителите и предпечатният екип на изданието са работили абсолютно безплатно, като запалени фенове на американския джаз. Така цената на изданието - 12 лв., е формирана единствено от техническите разходи. " (цитат от Нина Локмаджиева - редактор на книгата, от линка по-горе) Не съм си и помислял, че такова нещо е възможно!! Браво на такива хора!!! Смятам до час да я придобия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Октомври 1, 2005 Share Отговорено Октомври 1, 2005 Хвала на таквизи люде Дали може вече да се намери? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Октомври 1, 2005 Share Отговорено Октомври 1, 2005 мисля да си я купя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 1, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2005 Дали може вече да се намери? Имало я вече на "Славейков", значи и в книжарниците. Само дето съм на работа до 8 и май няма да мога да изляза, да му се не види Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
allegro Отговорено Октомври 1, 2005 Share Отговорено Октомври 1, 2005 Аз я имам, и преди месец я прочетох. Супер е. Продаваха я на варненския джаз фест Varna Summer. Вземете си я, няма да съжалявате. Написана е предимно по разкази на близки до Джако хора за него. Накрая има и пълната му дискография. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 2, 2005 Share Отговорено Октомври 2, 2005 Утре я намирам и я купувам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) КРЪНЦ! Няма я! Обиколих "Славейков", попитах хората които бяха в час, включително изрода с черната коса и очилата, за който съм 80% убеден, че е брат на асистента ми по програмиране или негов клонинг. Не са чували. В "БУКТЕЙД" също. В "ОРИНДЖ" също. За днес се отказах. Сега ще търся сайт на издателството. Поне си взех списанеи ДЖАЗ и гледах слънчевото затъмнение пред НДК. офф: До Админите, Модераторите и всички радетели за писането на кирилица: И аз съм ЗА, ама не може ли поне имената на хората и фирмите, които са на латиница да мога да ги изписвам на латиница. За всичко друго така или иначе ползвам кирилица. Благодаря! ЕДИТ: Току що писах на издателите. Да видим... Редактирано Октомври 3, 2005 от MaPuHcKu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Октомври 3, 2005 Share Отговорено Октомври 3, 2005 оооооооооо искам искам искам исуиамц иамиасис асима.......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 4, 2005 Share Отговорено Октомври 4, 2005 (Редактирано) И аз е искам Ако някой зная къде е има да каже Предполагам, че все трябва да е има някъде из софията.. Браво Разбойник Мерси за инфото ))) Редактирано Октомври 4, 2005 от Nikifena Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kremon Отговорено Октомври 4, 2005 Share Отговорено Октомври 4, 2005 Супер!!!! Ще потърся веднага в Димитровградските книжарници. Много ми е интересно как е живял. Слушал съм му доста работи и преди години ми попадна един видео урок (жалко, че не го записах въпреки скапаното качество на копието ) . . . . страхотен музикант беше. RIP Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 5, 2005 Купих си я! От "Дюкян меломан", беше последна бройка Твърдят, че щели да получат пак след 4-5 дни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 Какво !?! Последната бройка ли ... нямаме време да чакаме да получават, почвай направо да набираш книгата в някой пост. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 Какво !?! Последната бройка ли ... нямаме време да чакаме да получават, почвай направо да набираш книгата в някой пост. Или бързо в ПДФ Другата седмица ще ида аз да си е купя определено ще ми е интересно четиво за запълване на свободно време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 Разбойник къв си егоист що не си казал :evil: искам да я прочета искам искам и ще почерпя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 Днес ходих да я търся в "Дюкян Меломан" и още я нямаше. Казаха ми след 3-4 дена да се обадя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts