Jump to content
Българският форум за музиканти

Милена - Истина


zombie

Recommended Posts

Здравейте.

Един приятел е качил видео на едно мое изпълнение с една колежка (По конкретно - Есенен бард фест - Разград). Реших да го споделя с вас. Песента е кавър, променен отчасти, солото малко го смотавам накрая, но пък се надявам да ви хареса. Вероятно ще чуете и бек вокал отзад - тук реши да се включи и един друг участник на този фест, авторът на текста на песента Миг от приказка  на Фанданго (излезе ми от главата името му).

 

Стига толкова приказки, гледайте и коментирайте  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами Мъри, видеото е малко кофти..появяват се разни фотографи пред камерата и малко дразнят (ама им е простено , като се сетя за прекрасната снимка , която са ти направили) . Много добре се справяте.Мислех си , че снимката е направена по време на солото , където си накланяш главата като някое пиле петручинско.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, не знам кога е правена снимката, понеже постоянно се навираше по някой фотограф от някоя страна, та се стараех да не ги гледам :)

Относно клипчето , знам, че е с лошо качество, но въпреки това се добива представа мисля :)

Миро, каквото зависи от мен, че се помъча да оправдая очакванията ти ;) Другия четвъртък ще имаме едно участие на коледен бал, ще свирим акустично една коледна песНЯ - пиано, китара и саксофон. Ако се намери някой снимач, може да пусна видео :rockon:

 

Благодаря за коментарите на всички и ще се радвам да видя още такива (може и критика, не се стеснявайте )

 

Maрина

Редактирано от zombie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Много е готино. Има нещо супер чаровно бих казал в акустичните изпълнения. Особено като се вкара желание и душа в пеенето и въобще изпълнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми изпълнението, а и честно казано, много ми липсва тази атмосфера на акустични изпълнения в "читалищна" атмосфера - някак си ми връща спомени от края на 80-те и началото на 90-те, когато бях дете.

Харесва ми и това, че изпълнението носи красива младежка искреност и няма покварата, която често се забелязва сред днешните тийнейджъри. Хубаво ще е ако успеете да запазите това качество в себе си, защото човекът на изкуството трябва да бъде истински. Естествено, не мога да скрия и удовлетворението си от това, че виждам едно доста красиво момиче с дълга руса коса, което свири на китара :) .

 

Относно самото изпълнение:

-Не мога да чуя и осмисля целия текст, защото е късно и вече ме мързи да анализирам текста, но като подбор на думи, в смисъл на благозвучност, ми звучи съвсем добре.

-Струва ми се, че твърде много се повтаря една и съща хармония, макар и да има разлики в мелодията на пеене накрая. Ако обърнете внимание на това за бъдещи песни, в смисъл - все пак да има някакво функционално разделение на отделните части, с цел постигане на някаква степен на контраст, може би ще бъде още по-добре.

Ако ти е интересна темата, можеш да попогледнеш учебник по Музикален анализ. Макар че тези,напечатни на български, в общи линии обсъждат класическа музика, мисля, че ще ти е интересно, понеже виждам, че музиката е част от теб и те интересува.

-чувам някакъв втори глас(май мъжки) в цялата работа, който не се вижда на видеото.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ткаа е, когато човек не прочита първото мнение. ;) Честно казано, никога не съм го чувал, а предположих, че малко съмнителното Милена е името на пеещото момиче. Е, тези неща ги изключваме :icon_shithappens:.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напра'о разби една от най-добрите песни на Милена. Добре, че не е чела Музикален анализ.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че не е чела Музикален анализ.....

 

В интерес на истината аз не знам дали не е чела, а и не знаем дали нямаше да е още по-добре, ако беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко ми се сличва да ми хареса толкова много кавър, честен кръст :thumbs_up: Мадамите са железни... пък може и за това да ми е харесало толкова много, знам ли... Едно време и на концерт съм я свирил даже сега като се замисля тая песен :rockon: В заключение - Бравос!

Поздрави и със здраве!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.