Jump to content
Българският форум за музиканти

Раздел клавишни


kalinpetkov

Recommended Posts

Забелязвам от едно известно време, че в раздела смислените теми се пускат все по-рядко. Това което виждам, е че предимно някой търси стилове, бленди и други тъпни. В началото отговарях (може би това е моя грешка), но после виждам как става безпредметно...

 

Няма нови теми, няма отговори, хора които преди срещах в този раздел сега явно не влизат или влизат и нищо не пишат (може би има защо???)!!!

 

В другите раздели май не е точно така.

 

....

 

Може би и моята е една от поредните тъпи теми ;) или повтаряща се с някоя друга...Няма значение просто така ми дойде да я напиша...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би сезонът е на активна работа и не остава толкова свободно време за доусъвършенстване помежду ни, а може би си прав и за това ,че доста ограничени колеги откриха форума напоследък.Лично аз следя за нещо ново , но някои клавиристи упрекнаха други ,че форума се превръща в РА форум и това също оказа влияние. Не знам дали в раздел "други " не трябва да се направи тема синтезатори, както е за другите инструменти а за тук да остават по общите неща. Виж колко ниско е нивото и при акордеонистите,просто включват се само аматьори или някакви "всезнаиковци".

Редактирано от Емо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е.Но...кажете за какво да пишем и ще пишем.Между другото тук се навъртат адски кадърни хора, които четат, но не пишат.Ако дадете някакви предложения за теми може да се напише много. :thumbdown::):Piano:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забелязвам от едно известно време, че в раздела смислените теми се пускат все по-рядко. Това което виждам, е че предимно някой търси стилове, бленди и други тъпни.

Аз не съм от най-активните участници във форума,но също ме хваща скуката като влезна напоследък при клавирите(йониките ;) ).Принципно обаче,това са най-важните неща за всеки клавирджия-бленди,стилове.Щото знаете,че 80-90% от нас бачкаме сами или с още един инструмент,така че,трябва да лъжем хората по някъв начин ,а пък и на нас да ни е кеф като бачкаме.А нали форумът има и за цел да си помагаме,като взаимстваме информация и т.н.Така че,няма лошо по отношение на блендите,стиловете и другите "тъпни" :hysterical:

Има колеги,които имат не само знания,но и интуицията,как да си направят даден звук.На мен това ми липсва и по-добре да си намеря готови звуци и само леко да ги 'пипна'-просто знам кво искам,но не мога сам да си го направя винаги.Със стиловете е същото-един стил може и неколко дни да отнеме докато го издокараш,а на готово-пипнеш леко я баланса,я някой инстр. в аранж. и си готов-несъмнено по-лесно е!

Иначе,не е зле да помислим и за нещо по-любопитно(интересно)като теми за разговор,дето се вика между кейбордисти.Примерно имам следния въпрос : изключително голям фен съм на съвместното творчество на Джорж Дюк и Стенли Кларк,но до ден днешен не съм успял да разбера,как(и най-вече със какво) колегата Дюк вади тия извънземни "бленди".Ако някой има представа,нека да сподели! :thumbs_up::drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето че се реших да напиша нещо и аз...

 

От известно време като влезна за да видя дали има раздвижване в нашия си "отдел"от първа страница не са мръднали темите за "стилове, бленди, ориентал и дискети, КоргПа и други" и темите които ме интересува са се загубили някъде в небитието.Сигурен съм че и други колеги като мен изпитват това затруднение.Та ми хрумна предложение дали някой Модеротор не може да направи субкатегории "Бленди" "Стилове" и ако се налага още нещо >НЕ го приемайте като разделение или дискриминация.Просто за да се въведе малко ред.Така ще е по-лесно за всички ни.На който му трябват стилове направо знае къде да рови и пише.

 

Отдавна не съм виждал да се вясват (и пишат) съфорумници с които се обсъждаха много хубаво теми!

 

Ако се въведе малко ред се надявам отново да ги привлече този форум. НЕКА СЕ СЪВЗЕМЕМ за да покажем че и ние съществуваме! ;)

Редактирано от martist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте!

Моля Ви кажете ми как се казва инстримента дето е с клавиши а се държи като китара

има ли някакво име изобщо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам...очевидно още има готини клавиристи, които четат форума, но...

Аз от доста време умувам каква интересна тема да пусна, но...още не съм се сетил нещо, което другите да не знаят или да ги интересува...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аве тука в тоз форум що няма ни една тема за коргРА, да разменим малко стилове на кючеци и мазнотии разни :( пък и ако мойте да ма упътите кой клавир да избера......Ра50/60/80 G600 VA7 и т.н.

между другуто продавам 25 буркана с джумерки- пръжки, 75 кила мас и 300 метра свински черва за баур.

айде наздраве и със здраве и да напрайте 1-2 темички за коргРа ей

Редактирано от BASHMAISTORA
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.