Jump to content
Българският форум за музиканти

Марио - румънски китарист ...


Jordan_J

Recommended Posts

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

.... боже , боже ...... то голяма тема станала бря ...... не знам дали ще я затворят модераторите , НО ......

................ едно нещо не ми се нрави и то по категоричен начин - няма проблем да си говориш и пишеш квото си искаш , няма проблем и да си мислиш квото искаш .... да харесваш това или онова ......

.................. но това не означава , че не прави изключително грозно впечатление факта когато ЛАЙКАШ демострирайки пълно пренебрежение с факта с кого и как говориш - игнорирайки кой е и какво може от една страна , и кой си и какво можеш ти от друга .....

..................в този форум има няколко - помалко от пръстите на едната ръка - хора чиито умения са на такова ниво че няма да е пресилено да кажат - когато говориш с мен за музика ще мълчиш а това че него правят , а се държат по съвсем нормален начин и като равен с равен са склони да си говорят с нас хобистите ,може би само доказва че колкото си по голям толкова си по земен и пишкомерството и характерната за него горделивост са ти чужди ........

............. та и за това по никакъв начин не приемам начина по който visiondann води спор ,разговор или както и да го наречете с Кольо ..... все ми е едно как би водил спор с мен - аз съм художник а не музикант , и както се казва не съм от тук и съм за малко ..... но да се налага на Кольо да му посочва стграницата си в ''My space'' щото е явно че visiondann съвсем не е на ясно с кого и за какво говори - щото ако беше на ясно нямаше и си помисли да спори с музикант като Кольо който е на такова ниво , че Марио от Тимишуара , ако има късмет след някоя година може евентуално да му стане ученик и най вероятно ще е най големия щастливец ..... но както съм писал и преди липсата на критерии , ниското ниво на професионализъм съчетано със типично български черти от типа - 'къв е па тоя , че ще ми каже - водят неизменно да това ..... войстваща простотия ..... до шия ....... и на края кво ... всички които правят разликата със своето качество като Кольо ще си заминат от БГ по чужбина щото им е писнало да се занимават с ''разбирачи '' ..... и кой ще остане тук .... на Бай Ганя брат'чед му ... кой друг ...... Цеко :)

.... искрено съжалявам че ми се наложи да пиша подобни неща .... но като разбирате не мога да седя просто така ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми с струва,че ни липсва толерантност.Тя не че е в изобилие на запад,но поне стои зад маската на благоприличието.Но изглежда сме си панаирджии,и не можем да минем без националистичното "Булгар.....Булгар" чупейки си ребрата,докато се тупаме в гърдите.

И едно немога да разбера ....що винаги тоя Джаз се набутва?И ако не е джаз е фъшкия.

....аре стига бе......

Може и да несте имали това в предвид,но така звучи.Свирете и си се кефете.Пък ако някой ви забележи още повече ще се изкефите.

Не мога да се нареча почитател на джаза,в квито и да е разновидности,не го харесвам,често дори съм на ръба на поносимостта.Но това не ме кара в никакъв случай да омаловажавам течението,както и тези които са се отдали на него.

Пича си свири.И кво от това и на мен не мо допада(то на пича се едно му дреме кво мислим ние за него :) )Ама не щото му търся кусури,то ако седнеш да търсиш такива,винаги ще намериш.Всеки с неговите си вкусове.То ако всеки виждаше музиката по еднакъв начин ....някак си мрачно ми става.

 

А тва че темата се е разраснала ,съвсем не и прави чест,имайки предвид от къде се почна и до къде се стигна

 

....за съжаление...........

.............................лека и пръст и на тази тема...........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^Eвала,Цеко!И аз съм на същото мнение..Осъзнайте се,бе хора!То бива,бива комплекси и злоба,ама....замислете се малко.

 

ПП:"Hе приемам начина по който visiondann води спор ,разговор или както и да го наречете с Кольо .."Ставаме повече.. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лека и пръст и на тази тема...

няма нужда от драми,просто на всяко "не ми харесва" тук с отговаря с "див българин"...също не схващам логиката защо за да не ми харесва нещо трябва и аз да съм способен да го направя,за да съм обективен...айде признайте,защо ви хареса пича..."нагоре,надолу но никога в кръг" и едва ли реакцията на всички щеше да е токова остра,ако темата не беше озаглавена-страшен китарист!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.