Jump to content
Българският форум за музиканти

Kitaratapesho


Recommended Posts

Айде и аз барабар Петко с мъжете, да се намъкна по терлици за едно наздраве :greenangel: Много готин урок си спретнал на сайта, евалата, чакаме още :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 92
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Привет на всички, гледам готина компания се е събрала :greenangel:

 

 

Не ме бива много по писането на дълги и смислени неща, затова ще се постарая да се представя най-простичко

 

Абе, домакина, как имаше очи да го напишеш това за начало на пост-а си? Ще да е от приповдигнатото настроение в очакване на гости :greenangel:

 

Успех в свиренето, някакси ми се струва че в момента си на подходящото място за такива дейности :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уау, какво парти станало тука! Както винаги, пристигам със закъснение.. И не ме е срам - вече предварително наквасен при това. :rolleyes:

Пешо е страхотен музикант и човек, на който се кефя; винаги са ми били приятни раздумките с него. wide-open-minded за всякаква музика и експерименти. Желая ти да уцелиш целите, които си си набелязал; имаш и качествата, и страхотната мотивация в една чудесна музикална среда! :thumbs_up:

 

Now... where r da bitchez? :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност аз тук да се настаня след работа. С чаша Джак и малко.... мхм... ароматен тютюн :rolleyes: и с китара в ръцете... май джема вярно трябва вече да започва :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алеле мале кво стана тука бееее - парти на ниво! :dance::headbang::cheers::cheers2:

 

Я сега добре сте ми дошли сите, улазяйте, както се вика! Айде, айде бърже, че у Сандански са вече пияни и си бият жените, а ние не сме почнали още :hysterical:

Ей там е ракията, Виктор я донесе, че нали нещо му забранили алкохола, ама го гледам, че е светнал вече :hysterical: Има тука и домашно червено вино от на баща ми селекцията. CursedSoul донесе някакъв натурален сок, ама нещо май седи в кенефа от сто часа...Знаете как е при младите момчета :hysterical:

 

Я сега да си уважа гостите един по един (не в този смисъл бе :hysterical: ):

 

 

@killer - Айде бе, с теб не се познаваме лично! Ама нищо, я влизай бърже тука на купона! Я ква е тая 7 струнна тояга на гърба ти? Няма бе, тук няма лоши хора, спокойно, няма да има нужда да се самоотбраняваш :hysterical: Петър, приятно ми е да се запознаем! Винаги си правил впечатление на стабилен и интелигентен млад господин! Айде стига бла-бла, взимай една чаша :beer:

 

 

@Ивелин - Искаш ли леген брато или ще идеш в банята (дееба тоя младеж нема ли да излезне от кенефа най-сетне :hysterical: )?

 

 

@jackson_dinky - Еееее Мони, радвам се да те видя тук! Знаеш, че си сред добрите ми приятели и ако има нещо, с което да мога да помогна - ще го направя! Айде сипвай и ти по едно и сядай тук :cheers2:

 

 

@CursedSoul - Кво наздраве бе младеж, айде излизай от тоя кенеф - ти се оля там, кво правиш....Пуууу, пуста младеж :greenball:

 

 

@TheWhiteGhost - Наздраве приятел! :cheers2: Не се познаваме лично (май), но Петър - приятно ми е! Радвам се, че ти е харесал видео-урока, надявам се лятото като съм в БГ с помощта на Рафо да запиша подобрена версия, защото някои неща в този не ми харесват, а и усещам музиката по-различно една година по-късно. В крайна сметка се надявам да си видял нещо интересно там! Поздрави и се навъртай на купона - скивай кво е забавно :lol:

 

 

@pampi - Охооо, с теб пък не сме се засичали от лятото на лодки май? Как си, що си? Айде взимай една чаша и се почвай, че си стана време :greenangel: Мерси за готиното пожелание! Кръгче из Централ Парко ( :hysterical: ) направих няколко пъти вече - гот е, има си зоокътове с разни животни тук таме (на принципа на мечки и лисици), пък и най-якото - има два уникални музея - Метрополитан и техния Природонаучен музей, който е няма такава лудница - има скелети на динозаври и всякакви култури и какво ли още не... Абе луда работа :) Поздрави и успехи и на теб - да получаваш това, което желаеш! :cheers2:

 

 

@Fenix - Хахаха, айде айде, хвърляй се директно, стига си се обяснявал, че изпусна 100 наздравици :cheers: Дай да видим кво си донесъл сега от Германията :lol: Абе какво има в тая амбалажна хартия увито бе ? Уй на бати ( :lol: :lol: :lol: ) , вурстове си донесъл! Убре-дебре да ги видим тия немците кво им ядат толкова бе! Сигурно не е като на бай Вълчо шпек салама ама нейсе :lol: Айде наздравица и за теб, нова китара - нова късмет :cheers2::lol:

 

 

@Icarus - Мани тия терлици бе, не виждаш ли, че са пияни всички - ще ти изпотъпчат краката :hysterical::lol: :lol: :lol: Сега трябва да настигаш, че тук верно втори ден се пие яко и повечето са се наказали много лошо :lol: :lol: :lol: Ей там е дамаджанката с ракията, тука е бъчвата с виното, има пица на парче по 1.50лв съм го пуснал и след малко ще дойдат двама араби от Мимас с един шиш дюнери и да ни хранят :hysterical: Наздраве и на теб! Не се запознахме бе - Петър, приятно ми е!

 

 

@Разбойник - Еййй Яворе, как си? Надявам се всичко да е наред около теб! Пожелавам много здраве и щастие на цялото семейство! Така, така, не си ли забелязал, че обичам да спазвам етикет в повечето случаи като пиша из форума :) Нали съм си казал бе - чишит си падам :secret: А сега, вземи тука поеми тая чашка, така небрежното да се подкараме :beer: Айдеееее наздраве и на теб, и много здраве и любов, че даже и успехи в музиката (тва го слагам на трето място в ценностната си система след първите две, които ти пожелах!) :cheers2:

 

 

@К2 - Камене бре, къде се губиш беее? Пак ли някоя песен седнА да композираш, та се забрави? Ама много си отнесен, ама нейсе, кво да те правим - пихме и за теб досега :cheers: А сега, мерси за добрите думи! Оценявам го! И се надявам, че не се сърдиш, когато не отговарям на айсикю-то бързо, ама доста често пц-то е пуснато, пък аз не съм покрай него! Сипи сега едно, пък ако нема - донеси :cheers2:

 

 

@fLiSk - ти па и на работа ли ходи след вчера бе? :hysterical: :hysterical: :hysterical: Как не са те уволнили :whistle: Ама нищо, гледам влизаш си с добро темпо в купона - и пийване, и пушване! Айде и не тръскай на килима, персийски е :lol:

 

 

 

@всички - Сега! Ха добре сте ми дошли! Пиене има, пушене fLiSk-а е донесъл, Fenix-а даде вурстовете, IgniteAll докара ракията. Убре-дебре! Ми да се действа викам аз - айдее наздравеееееееее :cheers2: :cheers2: :cheers2::cheers: :cheers: :cheers::rockon: :rockon: :rockon:

 

Така, некой вика джем да направим...Кво ще кажете бе народе? Или сте много пияни вече ? :cheers:

 

Иначе - викайте и приятели - нема грижи. Ама дайте некоя мацка да докараме, малко розов отенък да има в тва парти бе :lol:

 

Айде и умната!

 

Поздрави,

 

Петър

 

П.П. И леко с мебелите - гръцки са! :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Редактирано от kitaratapesho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, Камен и Явор цъфнаха... И Комшия... КИЛЪРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Брат, с теб само на такава маса май се засичаме... с този непрестанен работен цикъл... Сядай, сядай. Яворе, ела да ти думам аз за едни басове, че май сме единствените дебелострунници тук, а и Мефисто и Искрен нещо са се покрили... Антонио, ако четеш това, казвай че ще идваш да нося всичката ракия, че кат те знам ще падне тичане до денонощния... Пешо, бате, аз ще викна Тошето, че го почупват от работа завалията тез дни и офиса му се струва тесен вече :hysterical: А и сте големи приятели пък не знае, че има събиране при теб.

 

П.П. Ох... Хайде... Имам и една резерва домашно вино от на бащата на жена ми. Миналата година стана малко силничко, ама ще го понесем. Вкусно като отлежало, ама удря като младо! Пазете си главите :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хлъц! Ей,ВитКуре,ти менеее с'а уважа'аш ли ма,или не ме у'вжа'аш,а? :hysterical: Даааай ми гроздоваааааа,дай ми сливооваааа (и водка ми дай,и коняк,и уиски ми дай,дай да точнем бензинеца от колата и с него ще измислим нещо :hysterical: ) !

 

А сега - ей,домакинчето - а добре представил се! :hysterical:

 

И понеже е раничко вече - дай да спретнем по едно шкембенце с биричка-две и да продължаваме? :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@CursedSoul - Кво наздраве бе младеж, айде излизай от тоя кенеф - ти се оля там, кво правиш....Пуууу, пуста младеж :hysterical:

 

 

Аз излезнах отдавна , просто никой не ме забелязва , щото си седя мирно в ъгъла. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лема 1: Една изпушена цигара скъсява живота с 2 минути.

Лема 2: Едно изпито шише алкохол скъсява живота с 4 минути.

Лема 3: Работния ден скъсява живота с 8 часа.

Лема 4: Шише "Jack Daniel's" рано сутрин скъсява работния ден с 8 часа.

Теорема 1: От леми 2, 3 и 4 следва, че при изпиване на шише "Jack Daniel's" рано сутрин преди работа печелиш 7 часа и 56 минути живот.

 

Да продължаваме със смятането,колеги! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мислех, че КурседСоул с тоя натурален сок няма да го бъде, щом седи така тихо в ъгъла ще трябва да му налеем :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драстииии бандаааааа!!!

Така е,като закъснява човек,изпуска купона.

Има ли още от ракийката дето я донесе Виктор?.....А има ....емче добре.

Я сипи малко нотен мат'рял.

Кът го изсвириме ,съм донесъл малко нашенска,северозападна-колегите от Пловдив и викаха ЛАКОЧИСТИТЕЛ-още се чудя защо :)

Ебре-дебре.........Ай на здраве.....

....готини фъстъци.....хрус......

Редактирано от Wolfheart
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яяяяя, на батя батята :drummer: Хаха, Пламене, има ракия, има. Петре, да му намерим един стол на това приятелче, че отдавна не сме се виждали.. А, остави! Ще отидем с Пламен да пушим по цигара на балкона. Някой друг за фас пауза?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мислех, че КурседСоул с тоя натурален сок няма да го бъде, щом седи така тихо в ъгъла ще трябва да му налеем ;)

Така е , така е :greenangel::drummer:

Абе тука май никой не ми вика по име.Викайте ми Миро (идва от Станимир , не от Мирослав :greenball: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.