Jump to content
Българският форум за музиканти

a_panov

Скапан е софтуера на Базара!

Recommended Posts

Крайно съм разочарован от софтуера движещ Базара! - това изречение е формулирано от личното ми възпитание и образование иначе съм разярен!

 

От 11:55 до 12:42 не мога да си пусна отново едни обяви които са ми изтекли. Имам 5 неща които разпродавам щото ще изчезвам за Канада и един час се бухам със скапан софтуер и не мога да си пусна обявите!

 

Трябва ли висше образование за работа с тоя софтуер? Имам 2 образования и двете не вършат работа когато софтуера не работи!

 

1. Винаги съм разлогнат. Ebay, PayPal могат да ви помнят паролата, не този софтуер винаги трябва да ме разлогне!

2. изтичат обявите, маркирам ги с чавката отпред на Публикувай отново за 1 месец и:

ВНИМАНИЕ !!! Вашата обява #154439 не може да бъде публикувана отново, защото нямате достатъчно средства по сметката.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Първото мисля, че е нещо при теб - пробвай с друг браузър. При мен си има чекбокс "Запомни ме" и в близките няколко дни не ме разлогва.

Второто е - вероятно си избрал някоя от платените екстри - вип обява, ала бала. Пробвай да запаметиш обявата като шаблон - не знам дали може, и после като я публикуваш да не си сложил екстрата. Другия вариант е да заредиш сметката си там от пейпал и да си я публикуваш. Ако пък има пари в сметката ти, значи наистина има някакъв бъг.

 

Да смекча малко яростта ти към този, който се занимава с базара - налагало ми се е да вдигам сайтове с базари в тях и мога да те уверя, че това са едни от най-бъгавите модули, съществуващи в интернет пространството - този, който са сложили, въпреки, че е грозен и неинтуитивен, поне работи що-годе стабилно :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Никога не съм имал проблеми със запаметяването.Използвам базара  през три различни компютъра с 4 браузъра  и при всичките  са ми запаметени паролите.Не ме логва автоматично, но паролите си стоят запаметени .Сори, че си отделил 30 мин. в логване , вместо да си оправиш настройките на браузъра Успех в Канада!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Абе,пък как може някакъв друг форум да ме помни,въпреки,че съм със слаб комп,а тук ако не влезна 2-3 дни ме забравя,те затова си оставям телефон в обявите,ако някой се интересува (аз не съм професионален търговец) звънка ,виждаме се,разглежда какво продавам и или го взима,или не.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз лично отбягвам обяви от хора, чиито потребителско име не е регистрирано във форума и не мога да ги видя що за хора са тук. Според мен трябва да са обвързани. Не знам дали сега е сложено ограничение някой тарикат да се регистрира в базара примерно като musicman и хората да си мислят, че е същия човек като във форума...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. За да те помни трябва да си си позволил кукитата.

2. Такава грешка дава ако обявата, която искаш да публикуваш пак е имала някакви платени рекламни опции.

3. Ако имаш някакви проблеми или въпроси, пиши във формата за контакти, отговарям на всички.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.