Jump to content
Българският форум за музиканти

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ БАРАБАНИСТ


КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ БАРАБАНИСТ  

59 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

  • Отговори 77
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Ми говоря цялостно като свирене. Значи той владее на много професионално ниво доста видове свирене... смисъл постановки, техники и т.н. и може би едва ли има друг, който наистина да е овладял толкова много неща. В ДВДто всичко това се вижда, то е пълно с примери и материал ;). А и начина, по който смесва тези работи в солата си... може да се каже, че е вкарал нов стил в свиренето на барабани по този начин т.е. по-модерен, а не е просто последовател на нечий стил, както е примерно с голяма част от Американските барабанисти. Като за най-прост пример се сещам Тони Ройстер Дж., който може да е страхотен, но си е копие на Денис Чембърс. Същото може би се отнася примерно и за Джоуи Джордисън и Дерек Роди (любим дет и "екстремен" барабанист ;)), но не мога да кажа със сигурност, тъй като на тях съм гледал само по едно соло.

 

P.S. Предполагам, че тука има ученици на Венко Поромански, аз съм бил при него за два-три урока и той ми е разказвал за Thomas Lang, всъщност го е и чувал на живо, ако някой е при него може да го поразпита за впечатленията му ;).

Редактирано от Danny47
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично най-най любимият ми барабанист е Bill Ward!!!

И на мен ;);););)

Иначе аз не се здържах и гласувах за ника си. ;)

 

П.П.А Ел Ниньо не знам какво искаше да постигне с тази тема,но си намери тема за обсъждане(=заяждане). ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Да де B):D

Малко да се повеселя :) И за Т.Ройстер и Дж.Джордисън има гласове :o:huh: :violin:

Редактирано от eL_NinYo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ларс Улрих.

Бъзик.... :green:

 

@The_Crow - колега, за такива анкети според мен не се пита, а се обявава че са затворени. Те са против правилото да не се обсъждат хора извън форума, а и е все едно да питаш кое е по-вкусно - топено сирене или крема. Всеки си има фенове, вкусове всякакви.

Тази дейност ще я оставя на тебе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хххахаха става смях .Е добре де к'во толкоз му има на Джой според мен той е страхотен в този стил ,който прави дефакто екстрамният метъл. eL_NinYo -колега ,ще се веселим ама ако се прекали,ще я затворя да знаеш без лоши чуства :o:huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

тъпооо, да оставим че го няма томас, но аз не виждам ерскин, уекъл и чембърс, абе ненчо стига се ебава с народа бе :huh:

 

ммдам и донати го нема..абе ай стига излагации...

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам как никой не е гласувал за Великана Бъди Рич (включително и аз де,но все пак мога да гласувам само за един).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във всяка една безмислица,има капка смисъл(колкото и микроскопична да е тя!!!)!!!Иначе защо го няма примерно Marco Minnermann???...или въпросът ми е риторичен?! :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А,и още нещо,няма такова "животно" най-добър барабанист(...китарист,басист,клавирист и т.н.)просто защото музиката не е състезание...който не е съгласен с мен да ме черпи бира,а който е съгласен.....също :D

:D:huh::DB):o:)

 

cheers[/size][/font]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би най-смисленият отговор в тая тема :blink::D:D. Според мен цялото това нещо не трябва да е с гласуване, ами всеки да си каже мнението, шото иначе е безсмислено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) А защо ли в тази анкета имената на барабанистите са предимно на jazzman-и или гравитиращи в близост до тоя стил?!! :D

 

много от популярните барабанисти ги няма тук. :think:

 

и винаги 4овек като непретендира за из4епателност, на края на анкетата дава възможност за:"-друг посо4ете кои"

 

:blink: аз...негласувах..... ;) нали се сещате :D защо моето има неприсъстваше в анкетата :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе гласувайте бе,ко се обеснявате - нямало тоз и оня - ами само 10 могат да са вариантите,какво да направя ?!

Аладине - какви джазмени бе братле ? Бъди Рич и Елвин - 2 0т 10 ?

Като слагах имена гледах най-обобщено да има - Джазмени,рокаджии,метъли,техничари,груувадии.....абе повечето аспекти да са засегнати :D

Освен това и най-важното,което го пише под заглавието е,че анкетата е със закачлив характер :D

Всяко такова сравняване и разделение на барабанисти и изобщо на музуканти е пулна безсмислица ;) А най-забавно е,че ето - според някой това може да се направи ! - именно за това я пуснах - да видя :blink: И после да се похиля,че някой е гласувал за Т.Ройстър и Дж.Джордисън и т.н. ! В никакъв случай не оспорвам качествата им,просто е много смешно сред такива имена да избереш някой,на който си му видял едно 5минутно клипче като е бил на 12г ! Още мн неща мога да напиша,но стига толкова - айде гласувайте и да се забавляваме :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.