Jump to content
Българският форум за музиканти

simon

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

simon last won the day on November 8 2011

simon had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About simon

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 10/16/1984

Previous Fields

 • Инструмент
  Барабани, Пиано, Китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Стара Загора
 • Interests
  Музика и Коли

Contact Methods

 • Skype
  simon_stz
 1. Здравейте, колеги! Ако някой знае, къде във Варна би могло да се намери помещение под наем с цел репетиционна да ми пише на ЛС. Благодаря предварително!
 2. За тези пари, които си отделила не можеш да вземеш нищо ново и качествено. Не съм ги пробвал никога тези барабани, но не сметям, че ще има голяма разлика в изработката. Така, че не му мисли толкова и взимай този, който повече ти харесва и устройва като парички. Между другото много добра идея за подарък, сигурно ще изненадаш баща си много приятно.
 3. simon

  Съвет за избор на автомобил

  Бащата кара, такава от 2 години, досега освен да сипва нафта и да сменя масло не е правил нищо по нея. Здрави машини са и имат доста място. За мен дизелът е много тромав и шумен. Говоря конктретно за 2.0 - 90 к.с. от 98г. Ако се решиш да спреш на такъв модел ти препоръчвам бензиновите. Друго, което мога да ти предложа да погледнеш е Мицубиши Галант, за него мога да говоря много
 4. Здравейте! Давам уроци по барабани във Варна. За начинаещи и напреднали, индивидуално обучение, без възрастово ограничение, различни стилове Jazz, Funk, Rock... Първият урок е безплатен! Цената за един урок е 10 лв. продължителността е 40 мин. Месечният курс, който включва осем урока, е 70 лв. За повече информация посетете тази страница: https://www.facebook.com/pages/Уроци-по-барабани-със-Станислав-Стоянов/129436050554800 Поздрави, Станислав!
 5. Браво, много добре се е получило
 6. simon

  Dream Theater - Wait for Sleep (cover)

  И на мен ми харесва много тази песничка, браво колега И аз преди време съм се пробвал, който иска да чуе
 7. simon

  Чинели

  От тези, които си изброил Пейст e най-добрият избор, а Сабиана най-лошият Лично мнение.
 8. Виждам вече, че са остранили проблема, дано това са реалните гласове и да няма повече злоупотреби.
 9. Наистина организаторите трябва сериозно да се замислят, засега съм писал на колегата "Monni", защото аз самият не зная към кого да се обърна. За да няма задколисни неща и всичко да се знае, ето написаното от мен и отговора за момента: Здравейте, аз съм един от участниците в конкурса "Drum Mastery", казвам се Станислав Стоянов. Не зная каква длъжност заемате в конкурса и дали към вас трябва да се обърна, но ще ви напиша това което искам да споделя. В конкурса на този етап, има голямо манипулиране на гласове на кандидатите, включвам и себе си! Според мен това не трябва да е така и организаторите трябва да предприемат някакви мерки, ако трябва да се нулират гласове и да се започне наново, като няма шанш за злоупотреби. Давам един пример от вчера вечерта, а вие си преценете дали е нормално това: Гласове от вчера19:05ч. Днес 12:00 Дез Маринков 2166 - 4045 Станислав Стоянов 1677 - 2121 Никола Енев 1092 - 1383 Теодор Янков 818 - 3083 и т.н. Надявам се да вземете под внимание тези факти! Благодаря предварително! Поздрави Станислав Стоянов! Здрасти, Ще предам съмненията Ви. До колкото знам нещата се следят стриктно и са под контрол. Резултатите, предполагам са постижими: http://www.facebook.com/dezbg - Дез Маринков има 1636 приятели само от фейсбук, което са 2000 гласа дневно при положение, че някой от приятелите му имат PC и на работното си място . Ако има още нещо винаги може да си пишем тук, demo@audiolux.bg или 0892200394 - Мони. Скоро очакваме още участници. Успех! Според мен контрол няма и то никакъв, щом аз лично мога да си кача 100 гласа за който си поискам от един компютър за 10 минути. Така че нека организаторите разгледат случая и да се изяснят тези обстоятелства. Ако продължава по този начин аз искам да се оттегля от този конкурс. Очаквам отговор от вас, или ми дайте информация към кого от организаторите лично да се обърна по имейл. Благодаря предварително!
 10. Ето го и моето видео: http://www.drum-mastery.eu/drum-mastery/bg/en/entrants/179?t=SHURE+Drum+Mastery На който му хареса и иска да гласува да го направи.
 11. И аз гласувах за "drumfen", при мен нямаше проблем със звездичките Ето и нещо от мен, записвано за предстоящия конкурс "Drum Mastery" http://www.youtube.c...h?v=IcTBi-HzZdE
 12. от миналата година
 13. От скоро време се радвам на това
 14. Много добре е станало, поздравления Аз лично не бих разбрал че е евтинка китарата, доста добре звучи
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.