Jump to content
Българският форум за музиканти

JOKICH

Members
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно JOKICH

  • Рожден ден 03/01/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас!китарка?

Contact Methods

  • AIM
    jo_bojer
  • Website URL
    http://home.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бутунец

JOKICH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз бих ти препоръчал нещо от сорта,защото няма ограничител отгоре. http://www.herculesstands.com/guitars/GS402B.html Ползваме такива в репетиционнта и си ги носим за лайв. Малки и стабилни,пак са на Херкулес, има ги в Дружба и като се сгънат заемат място за 4 кутии цигари (образно). Успех с намирането на хужното. Поздрави, Джокич.
  2. JOKICH

    Фукня

    ^ На мен ми допада как е измислено мястото за 5-я ключ...винаги ме е дразнило стърченето примерно при ММan. Относно звук,чух и съм доволен,предполагам и цената си заслужава
  3. JOKICH

    Жак-че

    Kaто се замислиш месец не е толкова много,а дотогава ще ти дам фретлеса да дрънкаш на него Успех иначе, Джъстис!
  4. JOKICH

    Чудя се какъв бас

    Пич,нали знаеш,че трябва да има един нещастник,който да те нахрани Първо какво аджеба искаш да свириш? Колко точки си способен да дадеш? Защо си се спрял само на тези два модела? Джазът е с убийствено смешен "сънбърст"(така се казва,когато има преливане на цветове от подобен сорт). И защо реши,че ние ще ти кажем по-добре, или че имаме време да се занимаваме. Отиди опитай някоя китара,ако си нов в спорта всичко ще ти хареса (и ние сме минали по този път) и в крайна сметка...вземи си нещо евтино,счупи се да свириш, разбий го на сцената и после събери пари за нещо хубаво и интересно... ПП Пак казвам винаги трябва да има някой нещастник,който да те "натовари", дано го приемеш за градивна критика. До скоро
  5. JOKICH

    Двуструнен бас

    А 13-ката потенция ли е,или само за красота е сложена?
  6. Значи,пич не е точно от кубето,защото аз го правя и с миксера ми. => 1. Намаляваш средните. 2.Прекарваш кабелчето,за да не се оплита през колана. 3. Хубаво,но не задължително е да имаш протектор на главата на баса. 4. Не на последно място удряш с всичка сила по чинела с главата на баса по чинел,за предпочитане краш (16"). Успех!
  7. JOKICH

    Бас мечта?

    ^ Това има повече потенциометри,отколкото прагчета
  8. JOKICH

    Фукня

    Завзех си малко жички,защото доказах,че не е толкова трудно да скъсаш струна на бас и едно такова , все пак и тя душица бере Скоро мисля да постна и снимки на главицата и колоната,с които вече известно време карам панелката да тепери
  9. JOKICH

    Бас мечта?

    Да си призная,доста ме кефи,а и предполагам,че ще е удобно,все пак с тази цел е създадено това арт извращение наречено гриф
  10. JOKICH

    Фукня

    Доста добре се е получило,честито и ако не е проблемно,дрънни нещичко,за да се насладим и ние на "благия звучец"
  11. Извинявай,но не намерих седалище в станата/София. Би ли бил така добър да ме открехнеш как да се сдобия с лентичка от ATC? Благодарско предварително!
  12. JOKICH

    D-tuners

    Доста завидно,не бях чувал/виждал досега. Искам да попитам дали се сменя само на най-дебелата струна или има място за всичките?
  13. JOKICH

    Фукня

    Аааааааа,ЛОМО-то убива! Честито за него,брат ми преди време имаше доста подобна,просто бях малък и не смея да кажа дали е била същата. Наздраве,пич!
  14. Човече,ще има ли снимки или не спираш да й се кефиш и даже семпълче няма да чуем?
  15. Маджуна е дота идейно средство! Ако нещо се наиграят нещата с кита,мисля да притествам,въпреки че вече поне година си жуля и нямам проблеми!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.