Jump to content
Българският форум за музиканти

solist

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

solist last won the day on February 27

solist had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About solist

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 • Interests
  Бийтълс, Deep Purple, Юрая Хийп - и правене на авторски песни в стил хард рок, бийт и др.

Recent Profile Visitors

1,182 profile views
 1. Продължаваме да търсим басист и барабанист! KRIS 1303 - Обади се !!!
 2. Не сме намерили човек още! Благодаря, че ми писа. Предложи начин за връзка и да си поговорим!
 3. Търсим басист за съвместно записване на авторска музика по интернет. Никакви ограничения няма нито за възраст нито някакви специални изисвания и подобни.Изключителния фактор, който ни води е удоволствието от правенето на музика. Пари няма в тази работа - всеки музикант е наясно за какво говоря. Сега конкретно за проекта: Например - пращаме запис на колегата басист - и ако му допада стила и съответното парче - да си записва партиите върху предоставяния файл но на отделна писта, да се чуват само бас - партиите. После смесването го прави колегата - китарист, който е и композитор и водещ , а и двигателя и сърцето и душата на проекта, освен това бих го определил като великолепен-виртуозен-метъл китарист. Успява да вдъхнови тези, които работят с него - а това е много, много важно - защото не се усеща умората при репетирането на съответните партии. При желание от колеги - Стоян ще ви изпрати завършени, готови записани песни, които е направил до момента с различни вокалисти за да получите точната представа за неговата работа като цяло. Неговия стил бих го определил като вдъхновен от Бляк Сабат. А пък моето пеене е по-лирично, за мен е авантюра метъла- не съм пял никога досега в този стил, ама Стоян ми даде шанс да опитам. Нямаме средства за професионално студио, живеем в различни градове и си записваме собствените партии с помощта на компютрите си. Дали колегата бас-китарист ще има собствена техника или някой приятел ще го запише - това е негов избор. За нас е важно да получим записаните партии на баса. Проекта няма някакви фиксирани срокове - записваме без да бързаме и в момент на вдъхновение.
 4. Аз лично, от свое име благодаря на Demiurg за прецизния и събран в малко думи коментар, който за мен означава много! Казвам това от сърце. Щом не са изпаднали хората в прехлас - за мен означава, че не съм си свършил както трябва работата. Разбира се, че искам да изпаднат в прехлас - работя и за собственото си удоволствие, но то ще стане пълно - ако другите харесат това което правя. Направил съм си изводите и ще се старая (доколкото са ми възможностите) да се подобрявам занапред. За препомването - това е факт. Имахме избор - да оставим готовия запис направен както трябва (графиката на звука беше красноречива за това) или да усилим - за да се чува с повече мощ на плеърите по сайтовете. Попитах Стоян : Да жертваме ли правилата и да го напомпя - или да го оставим така? Стоян каза: Усили го. Тоест - аз напомпах записа. Аргумента ми - пред самия мене си - беше ситуацията в която са изпадали и Пърпъл - от които винаги човек може да научи много. При записа на албума Deep Purple in Rock - музикантите казват на Мартин Бърч - Искаме записа да влиза в "червения сектор" - да изкривява! И Бърнч се навива - защото са си били и приятели. Помислих си - щом гигантите Пърпъл правят това - аз защо да не го направя?? - и напомпах докато получих мощ в звука. (няма как да няма изкривявания)
 5. Още една демо-песен авторска. С нея от сърце поздравявам моя приятел TONY от група Уран 242 Поздрава е заради нашето приятелство, а и за това, че не ми се разсърди заради емоциите, които не успях да овладея в едно коментиране Може би , защото беше късно през нощта и имах чаша водка пред мен Тони я знае тази песен - но сега я поставям в знак на уважение и респект - лично към него.
 6. Здравейте! Търсим барабанист за съвместно записване на авторска музика по интернет. Никакви ограничения няма нито за възраст нито някакви специални изисвания и подобни.Изключителния фактор, който ни води е удоволствието от правенето на музика. Пари няма в тази работа - всеки музикант е наясно за какво говоря. Сега конкретно за проекта: Например - пращаме запис на колегата барабанист - и ако му допада стила и съответното парче - да си записва партиите върху предоставяния файл но на отделна писта, да се чуват само барабанните партии. После смесването го прави колегата - китарист, който е и композитор и водещ , а и двигателя и сърцето и душата на проекта, освен това бих го определил като великолепен-виртуозен-метъл китарист. Успява да вдъхнови тези, които работят с него - а това е много, много важно - защото не се усеща умората при репетирането на съответните партии. При желание от колеги - Стоян ще ви изпрати завършени, готови записани песни, които е направил до момента с различни вокалисти за да получите точната представа за неговата работа като цяло. Неговия стил бих го определил като вдъхновен от Бляк Сабат. А пък моето пеене е по-лирично, за мен е авантюра метъла- не съм пял никога досега в този стил, ама Стоян ми даде шанс да опитам. Нямаме средства за професионално студио, живеем в различни градове и си записваме собствените партии с помощта на компютрите си. Дали колегата барабанист ще има собствена техника или някой приятел ще го запише - това е негов избор. За нас е важно да получим записаните партии на ударните. Проекта няма някакви фиксирани срокове - записваме без да бързаме и в момент на вдъхновение.
 7. Търсенето на басист и барабанист продължава Желателно е да са не-професионалисти - че по-малко да спорим за музика Поне така се надявам, а на репетиции водката е от мен demo на авторска песен
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.