Jump to content
Българският форум за музиканти

solist

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

solist last won the day on February 27 2019

solist had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About solist

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 • Interests
  Бийтълс, Deep Purple, Юрая Хийп - и правене на авторски песни в стил хард рок, бийт и др.

Recent Profile Visitors

1,556 profile views
 1. Моля - пишете на лични, за да не претоварваме сайта
 2. Търся колеги над 55 , а може и по-млади. Идеята е - да се прави авторска музика. Кавъри - само като извънаредни изключения. Кавърите не носят щастие Аз се заемам с пеенето. Но който иска да пее - ще има тази възможност. Естествено, който влиза в този сайт знае- че без вдъхновение и силна любов към музиката- нещата не се получават. Материалното го няма (за жалост) А ако го има - е толкова мижаво - че не си струва да говорим по въпроса. Но тъй-като не можеш да спечелиш от тотото без попълване на тото-фиша - Казвам: Попълни този фиш - сега!!! Ако не сте от Варна ще ви е адски трудно- опитвал съм - трудно е дори и да се даде надежда. Добре е да сте от Варна или от много близо до този град - за да нямате баналните проблеми с пътуванията.
 3. Най-важното: Музикантите, които биха желали да се включат в проекта - да търсят приятелство и доверие и да държат на думата си.. Светът е студен, но приятелството е всемогъщо.
 4. Още мои демо записи : https://otkrovenia.com/bg/muzika/shte-ya-pazya-1 https://otkrovenia.com/bg/muzika/imagine https://otkrovenia.com/bg/muzika/lyubov-i-sylzi-1 https://otkrovenia.com/bg/muzika/beat-les-mix-2?autoStart=1 https://otkrovenia.com/bg/muzika/vechen-plen?autoStart=1 https://otkrovenia.com/bg/muzika/str-na-mraka https://otkrovenia.com/bg/muzika/razhvyreni-pyteki-mix?autoStart=1 https://otkrovenia.com/bg/muzika/iskri-mix
 5. Допълнение: Музикантите да имат необходимото и достатъчно време за поне 2 репетиции седмично. С хора без свободно време трудно стават нещата - а ако се стигне до участия - още повече се нагнетява проблема. Твърде заети - по-добре да не се обаждат.
 6. Търся солокитарист. За свирене на авторска музика на живо. Предпочитам над 55, но може и по-млад (няма възрастови ограничения) - ако желае да опита нещо ново и да свири свири най-общо казано в стиловете бийт, рок, хардрок, мелодичен или прогресив рок, балади. Но това е само относителен пример. Ограничения: Без Металика, Цепелин и други пискливи групи. Цел: правене на разнообразна (в различни стилове) авторска музика - по-различна и по-експериментална - включая и инструментална. И малко кавъри - колкото да не е без хич. При сработка на групата (в началото - трио: - китара, бас, барабани) - участия на живо по клубовете на Варна (а защо не и в други градове ). Свирене за удоволствие. Ако дойде нещо повече - добре дошло. Желателно е най-важното: Хъс за изява, свирене в колектив, притежание на "чип" за приятелство, на по-късен етап и ушиване на подходящи костюми - въобще - мечти за стил във всичко, което ще правим. Но хаоса в началото е неизбежен И разбира се - любов към музиката. И друго - готовност да се започне един такъв проект от нулата. Абе човек-авантюрист, които да живее в колектив и иска да експериментира. Не е необходимо да е професионален китарист. Да има чувство за ритъм и да може да свири опростени сола и да подържа акомпанимента с ритмични акорди. Към този момент аз поемам барабаните - от немай-къде - но ако се появи и барабанист - ще е добре дошъл. Тогава ще свиря ритъм-китара. Айде, идеалисти - зная, че все-още ви има Поздрави!
 7. Предпочитам стари кучета, да сме си на един акъл (дето се казва) но и млади са добре дошли (независимо, че практиката показва, за бариери в това отношение). Моите умения: пеене и ритъм китара. Композирам и пиша и текстове на български. Хубаво би било, желаещите да не са ангажирани в други формации - старомоден съм в това отношение. Раздвояването - да свириш и пееш в 3 или 5 групи-, според мен не носи щастие. Приятелство, постепенност и свирене за кеф. Ей това бих желал.Стилово няма ограничения. Може би - без траш и подобни. Рок. хардрок, прогресив рок, балади и подобни. Мелодична музика- казано с една дума. Зависи от вкусовете на тези, които ще се хванем да музицираме заедно.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.