Jump to content
Българският форум за музиканти

plamenemu

newbies
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About plamenemu

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  пиано
 1. plamenemu

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Ааааа! Измислили са го хората
 2. plamenemu

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Reckless, благодаря ти за информацията. Регистрирах се в MySteinberg.Означава ли това, че ако имам резервен донгъл и прехвърля на него лиценза, Cubase Pro 8 ще работи едновременно на моя и на още един компютър, ако инсталирам и там програмата (с резервния донгъл)? Ако е така, то десет човека например могат да си купят програмата и да си прехвърлят лиценза на десет донгъла?! Просто ми стана любопитно
 3. plamenemu

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Vst-инструменти. С тях записвам проектите си. Steppenwolf, благодаря за сравнителната таблица! Вече съм горд собственик на Cubase PRO 8! Работя по въпроса със слабия ми английски. Уверен съм, че като го науча добре ще се повиши качеството ми на работа!
 4. plamenemu

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  dontwarrior, езикова бариера съществува. Не владея английски добре. Относно въпроса, който Ви е „изникнал”, предпочитам да пусна два линка с моя работа, правена на „чудесията” Cubase 5 (отново без английски). Видеото съм свалял от Интернет, изтрих оригиналния звук и записах моя-авторска музика и звукови ефекти (с идеята да го ползвам за портфолио):
 5. plamenemu

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Baby Thomas, само в България е възможно, след като попиташ нещо във форум, да получиш подобен отговор, като Вашия (български манталитет)!!! НАВСЯКЪДЕ по света ще се опитат да ти помогнат. В поста си попитах и за други неща освен това, което "не разбирате". Аз пък не разбирам, струваше ли си да отделите от Вашето време да напишете това, което сте написал?!
 6. plamenemu

  Cubase Pro 8 и Cubase Artist 8

  Предстои ми покупка на Кюбейс . Питането ми към тези, които имат вече програмата (с молба за съвет) е: Коя е по-добрата (пълната) версия-Cubase Pro 8 или Cubase Artist 8? (нямам време да се информирам добре, затова се обръщам към вас във форума, за което благодаря предварително) Също така при една от пробите ми (инсталирах си Cubase 7 Elements) забелязах, че курсора примигва, когато си "разпънал" проекта. Така примигва също и на видео-демонстрациите, които гледах в официалния сайт. С доста добър компютър съм и според мен не е от хардуера ми. Така ли примигва?
 7. Здравейте! Търся учебниците "Елементарна теория на музиката" и "Хармония"-Парашкев Хаджиев в електронен вариант. Някой може ли да ми каже от къде да си ги изтегля или да ми ги прати? Пощата ми е plamenemu@gmail.com Благодаря предварително!
 8. Здравейте! Казвам се Пламен Господинов. Занимавам се с музика за филми, реклами и други. Ще споделя с вас едно клипче и една реклама. Музиката е моя-авторска, както и звуковите ефекти. С рекламата малко експериментирах, като записах музика, тип - трейлър. Дано да се е получило! -реклама. -клипче. За контакти с мен: Пламен Георгиев Господинов- гр. София, e-mail: plamengospodinov@abv.bg, телефон-0898407679, Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000685618044 Благодаря за отделеното време!
 9. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Вече бях открил "топлата вода", :hooray: но въпреки това благодаря за вниманието и отговора!
 10. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Здравейте! Не съм много активен във форума и не знам дали това е правилното място да поставя въпроса си. Бих искал да попитам следното: Работя с Кюбейс5. Някой знае ли при записването на миди трак, след като вляза в edit, как мога да направя настройките си така, че всички тончета, (които виждам като лентички, оцветени в червено), да бъдат надписани с буквичка, съответстваща на тона, който е изсвирен? Гледах във видео уроци на Кюбейс5, че има такава опция, но не я откривам. Благодаря предварително!
 11. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Здравейте отново! Искам да попитам следното. Използвам Кюбейс-5. Как мога да спра сустейн педала на единия трак, но на следващия да си работи при едновременно свирене и на двата? Например: Сложил съм на първи трак бас (Трилиан), а на втори -пиано(от Контакт 5). Двата трака свирят едновременно. Искам при натискане на сустейн педала, да функционира само на втори трак-пианото, без на първи-баса. Благодаря на всички предварително! Пиша за втори път въпроса си, защото не съм си решил проблема. Имаше един съфорумец, който се обиди, че не назовах правилно ника му. Извинявам му се още веднъж и ще помоля, за помощ! Поздрави на всички!
 12. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Оп! Сори! Без да искам съм го объркал. Надявам се това да не попречи на отговорите на въпросите ми и ще помоля някой, ако знае нещо за състейна, дето съм написал по-горе, да помогне. Благодаря предварително!
 13. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Благодаря за отговорите! По въпроса за клавишните комбинации-мирясах вече. Така са в настройките, както "Мариомастер" е написал, но при мен ен се получава. Може би има значение Кюбейс коя версия е . Моята е пета. Относно състейн педала: Заредил съм два ви ес ти инструмента. Трилиан бас на първи трак, а на втори-пиано от Контакт 5. В менюто и на двата инструмента рових, но нищо не направих. Не мога да изключа състейна на баса и това си е ! Пресли е написал следното: "магическото заклинание е "MIDI channel out" ( и in също) " Извинявам се за невежеството, но съм твърде нов и не разбрах, какво има предвид. Ще се радвам да помогнете!
 14. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Здравейте отново! Искам да попитам следното. Използвам Кюбейс-5. Как мога да спра сустейн педала на единия трак, но на следващия да си работи при едновременно свирене и на двата? Например: Сложил съм на първи трак бас, а на втори -пиано. Двата трака свирят едновременно. Искам при натискане на сустейн педала, да функционира само на втори трак-пианото, без на първи-баса. Благодаря на всички предварително!
 15. plamenemu

  Cubase/Nuendo

  Багодаря за отговора, но не става така.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.