Jump to content
Българският форум за музиканти

_naq_

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavi6ni

Contact Methods

  • Website URL
    http://myspace.com/bau4e
  • ICQ
    272145921
  • Yahoo
    skype:jan4ooo

Profile Information

  • Location
    sofia

_naq_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ейй супер, мерси за бързия отговор! Кorg-a верно изглежда като да отговаря на тва,което търся.. Иначе, имах предвид, че на първо време основно ми трябва да се доближава до акустичното пиано, но като цяло, занапред не знам с какво ще се захвана.
  2. Здравейте, хора! И аз съм със запитване какъв инструмент да си взема. Ситуацията е следната: учила съм в НМУ, но точно преди да го завърша, заминах за чужбина и не можах да взема всичките си изпити. За момента се занимавам с други неща, но много ми се ще да си довърша изпитите и да си взема тапията... Връщам се в България сравнително често, там имам пиано, но за момента просто искам да си упражнявам материала и да не губя форма. С две думи: искам някакъв синт./ел.пиано или каквото там се казва, което да има задоволителни възможности и да е преносимо - в случай,че преподавам на деца занапред и т.н Изискванията ми са да има пълна и динамична клавиатура/ да се доближава до истината. Ако пък и има някоя друга екстра, не бих отказала .. Проблемът ми е,че не разбирам грам от електронни пиана, така че ще съм ви благодарна да ме насочите към марки и модели,които да се вместват в бюджет около 1000лв (: Гледах разни casio privia и yamaha p60 в интернет, дали те ще ми свършат работа? Мерси предварително!
  3. Хора ако можете да помогнете с някакви материали върху Пасторалната соната на Бетовен бих ви била много благодарна: имам да пиша дипломна работа, нещо нищо не намирам ... Мерси предварително!
  4. Малко ти е разстроено пианото..
  5. Шопен,категорично,Лист...въпреки че сега свиря една рапсодия от Брамс,която също се нарежда сред любимите ми произеведения...от по-съвременните Барток,примерно,Мусургски..
  6. извинявай,не мислех че се нуждая от специална терминология и филми,за да си запаля печката...казвам пак само ако някой се интересува имам учебника(почти съм сигурна)
  7. еее как бе и аз май го имам тоя прословут учебник дето гледам толко много сте изписали за него.преди две години учех по него за изпити.ако на някой му трябва,да се поразровя освен...само да не е отишъл за подпалки
  8. _naq_

    АЗ

    В Л.Пипков
  9. _naq_

    <!> Фукня

    а ФЪРСТА се едно се къса от динамика ....
  10. или си апсолютист и чуваш направо тона,или зимаш друг и спрямо него се ориентираш.в музикалното нон стоп такиа упражнения по солфеж се правят
  11. _naq_

    <!> Фукня

    ама никой си няма ФЪРСТ с две гами на кръст
  12. _naq_

    АЗ

    Хах ее мерси,к'ви сте дружелюбни
  13. _naq_

    АЗ

    драсти и от мене =)) занимавам се с пиано,от 5 годишна в музикалното,(на 17 съм)но общо зето предимно класика- тва лято бях на семинар в Италия,майсторски клас.иначе съм фен на radiohead,RHCP,слушам depeche,amon tobin,thievery corp.,sade,norah jones,alicia keys,massive attack,fun lovin' criminals,enigma,simply red barry white .......=) i др.не ми се изрежда =DD нямам опит особено с други стилове,но определено искам да се занимавам с нещо различно от класика занапред,така че ако някой има предложения....=DD ами това е,поздравявам ви за форума,случайно го намерих,много интересни работи има е тва ми е myspace-а: http://myspace.com/bau4e (аз май и в няква друга тема го бях написала,ама няа значение =DD)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.