Jump to content
Българският форум за музиканти

nemo_

новаци
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nemo_

  • Рожден ден 08/15/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Варна

Последни посетители

572 профилни разглеждания

nemo_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Търся си учител по пеене във Варна , някой може ли да помогне ? Благодаря предварително !!!
  2. nemo_

    Инструментал

    За да не пускам нова песен,ще пиша тук.Търся инструментал на тази песен http://vbox7.com/play:1ef13afc -Деньо-колко.Търсих,но не открих,някой може ли да помогне ??? Не знам дали е оригинална тази музика,в смисъл да не би да са ползвали чужд инструментал за тази песен..
  3. Виж този сайт дали ще ти свърши работа : http://www.tapartoche.com/
  4. Мен въобще не ме интересува кой от кога е почнал. Важното е да имаш желание,а имаш ли доста неща можеш да постигнеш !!! Аз имам огромно желание да се науча и няма да позволя да угасне. Имам един въпрос за настойването на цигулката..примерно как може да се разбере,че добре е настроена,за да може да се свири ?
  5. Уоу... Браво на теб !!! Страхотен си . А ще можеш ли да ми дадеш за пример някои простички песни,че аз не се сещам за такива поне.
  6. Ку-Ку Бенд - Лудо младо http://www.2shared.com/file/3727331/be7ea3d7/-__-__.html Bangles - Eternal flame http://www.2shared.com/file/3727349/ffe4bd...rnal_Flame.html Благодаря ти още веднъж ! А да те попитам ще можеш ли да ми намериш този вариант на Ку-ку Бенд : http://zazz.bg/play:320b0ee5
  7. Благодаря ти !!! Ааа също така ще помоля и за инструменталите на "Лудо младо","Bnagles-Eternal Flame" Благодаря ти !!!
  8. На мен ми трябват инструменталите на Emma Bunton-What took you so long и на Britney Spears-Everytime !!! Благодаря ви предварително !!!
  9. Благодаря ти за бързия отговор !!! Да ще си потърся все пак и учител,поне на основните неща да ме научи. Ако има нещо,пак ще пиша.
  10. Здравейте,понеже мисля да си взема цигулка.Ще се радвам да ми дадете някакви съвети относно този инструмент . Има ли значение каква точно цигулка ще си взема,как да разбера дали е добра ?И ще ми трябват обяснение как се свири на цигулка..поне основни неща . Благодаря ви предварително .
  11. Благодаря ви за съветите !!! А да попитам какво точно представлява транскрибирането ?
  12. Здравейте,надявам се да можете ми препоръчате добър учител по пиано във Варна. Благодаря ви предварително !!!
  13. Здравейте,искам да ми дадете съвети какви упражнения да правя,за да развия свиренето по слух . Благодаря ви предварително !!!
  14. nemo_

    За пеенето?

    хихи е това за Анет.. Според мен не пее толкова лошо,като изключим прекомерното викане... Е да скоро започвам уроци. :) А след като разбера какъв е гласа ми ще ви кажа.
  15. nemo_

    За пеенето?

    Така е,за което много й се възхищавам. Тогава значи да не си правя труда да ги уча сама. Обаче не знам към какъв стил да се насоча,като начинаещ..примерно песни на Маргарита Хранова,Паша Христова,Лили Иванова..и т.н. но не мога да си изкарам толкова силно гласа..да не кажа,че на фалцет го докарвам. то всичко зависи от дишане и отпускане на гърлото. А колкото за Павароти...това просто един велик певец в историята на музиката.Обожавам гласа му. настина изглежда,че пее с лекота. Обаче не знам вече какви упражнения да правя за дишането..например правилно ли ще е ..когато пея дадена песен..след като си поема въздух да се опитвам колкото се може повече фрази да изпея ? Благодаря ви още веднъж за съветите !!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.