Jump to content
Българският форум за музиканти

Nightmare

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Ел. китара

Nightmare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз лично за тези пари бих си купил Epiphone с пасивни адаптери.
  2. Остави го този songsterr.По-добре си дръпни Guitar Pro и от там ги учи.В songsterr табовете са на Guitar Pro само дето нямаш никакви други опции освен да ги преслушваш.Иначе от там можеш да си теглиш gp5 файла и да си го отваряш с Guitar Pro.Като имаш опции да забавяш ,метроном и много други.
  3. Най-добре си намери учител.Той ще ти покаже основите ,а по-нататък ти решаваш.Ако имаш някакви грешки в техниката той ще то помогне да ги отстраниш.
  4. Roland cube серията не са лоши също.20 или 30 ватовия модел ще е идеален за упражнения според мен.
  5. Nightmare

    Epiphone или Ibanez

    Когато почвах да свиря бях с такова кубе(Корт-а).Тогава му се радвах ,но сега ми звучи кошер.За начинаещ става.Аз лично бих избрал Корт заради по-големия говорител.
  6. Nightmare

    Boss Me-50

    Или пък си потърси един Line 6 Pod 2.0 на старо.Аз съм с такъв ,включен в едно евтино китарно кубе с 8 инча говорител.Звука ,който вади процесора не е лош ,освен това има симулации на 32 ампа ,16 кабинета и няколко от най-често срещаните ефекти.
  7. Аз съм с такава китара и макар да ми е първата и да имам прекалено малко опит мисля ,че си заслужава.Относно разстройването аз съм нямал проблеми ,но съм си блокирал тремолото.Иначе за парите си е добре.Свирил съм на един Стаг ,който беше по-скъп и не ми хареса.Като цяло този Корт е подходящ за по-тежка музика ,не защото е кой знае колко добра китара ,а защото с повечко дистрошън и с добри настройки на еквалайзера ,почти всичко в този ценови диапазон звучи еднакво...Освен това е с хъмбъкари.
  8. Не виждам смисъл в адаптори, двойно по-скъпи от самата китара.Иначе като марки виж Seymour Duncan или DiMarzio ,те са може би най-популярните марки (наред с EMG) ,но са и по-достъпни на българския пазар от Bare Knuckles.Зависи много от стила музика ,която ще свириш ,както и личните ти предпочитания.Подобни теми са се дискутирали много във форума и всеобщото мнение е ,че не си заслужава на нисък клас китара да се купуват скъпи адаптори ,така че ти си прецени кое е най-добре.
  9. Epiphone със същото дърво като Gibson ли се прави?Защото нали уж Епи са им дъщерна фирма.Разликата в цената в какво точно се изразява ,освен по-некачествената електроника и по-евтината работна ръка?
  10. Nightmare

    boss gt 8

    Виж в сайта на Бос.Трябва да има някакъв подходящ за целта софтуер.
  11. Аз ще се опитам да преведа поне част от този гайд ,но не обещавам нищо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.