Jump to content
Българският форум за музиканти

metallord

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Контрабас,Китара,бас к-а.

Profile Information

  • Gender
    Male

metallord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Проблемът ми започна като си купих нови струни [elexir(принципно свиря с д'дарио)], и когато бендвам първа струна на повече от половин тон тя изскача от джобчето в тремоло бара. Махнах я, изрязах долната част и я сложих на ново и това се повтори още няколко пъти, смених струната със друг модел и пак се получава. Реших да отпусна малко тремоло бара от пружините и пак продължава това. Извадих малкото черно правоъгълниче, което държи струната от долу за да видя дали не е захабено, но не ми изглежда да е. Не знам какво да правя а имам концерт след 2 дни. Помощ!
  2. metallord

    7 струни

    Мерси много за мненията!
  3. metallord

    7 струни

    Какви възможни поражения може да поеме една шест струнна китара ако и се сложат B E A D G B без 1Е ?
  4. metallord

    Какво е това?

    един познат продава това нещо,което не съм сигурен какво е... На каква цена го оценява. Ей го на :
  5. Рових се из ebay и намерих едни доста привлекателни на пръв поглед бас китари: http://www.ebay.com/itm/Fretless-Bass-Guitar-5-String-solid-neck-through-body-Active-pickups-/121132916939?pt=Guitar&hash=item1c3415a0cb и http://www.ebay.com/itm/Bass-Guitar-5-String-solid-wood-Neck-through-body-Active-pickups-/121125035956?pt=Guitar&hash=item1c339d5fb4 Цената за пет струнен фретлес бас по принцип е доста по-висока, но тези двата са правени във някво студио на някакъв без известен човечец и за това са толкова евтини. Не съм намерил начин да се свържа с него/нея за чуя самия бас как звучи. Та...със таз минимална информация можете ли да ми кажете дали има смисъл въобще да ги гледам тез баси?
  6. Здравейте, много ми е трудно да избера между Spider IV на LINE6 и Mustang I нa Fender. Разлика в цената е че фендера е по-скъп с 20-30 лв. Давам ревюта: -Мустанга: -Спайдъра: Предварително да кажа че спидера е с 500 пресета в него ,а мустанга с 24 но с опцията да си правиш сам на компа и да си сваляш онлайн още безброи много...спидера има лоопинг. Фендърчето е 20W a спидермана е 15W. Ако имате други предложения за кубета ДО 200лв.!!! давайте ги!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.