Jump to content
Българският форум за музиканти

R.Z.K.

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно R.Z.K.

  • Рожден ден 05/06/1998

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Сунгурларе

R.Z.K.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за информацията.
  2. Здравейте! Скоро забелязах, че бриджа ми е доста замърсен и ми пречи при интонацията. Има ли вариант да се почисти без да се разглобява? П.С. Китарата е Cort KX-5.http://imgur.com/OnSzkan http://imgur.com/KjLPBqm http://imgur.com/gsAMMed
  3. Не мисля, че въпроса ми е за тази тема, но от къде мога да намеря такива ключове? Извинявам се, ако въпроса ви се стори тъп.
  4. ^В Line Out-а мога да включа и тонколоните на компютъра и да го използвам като усилвател??
  5. А изхода за слушалките с големината на китарен аутпут ли е?
  6. Моля, кажете ми кое е по-добре за свирене вкъщи и с приятели? http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_19586/BEHRINGER_UCG102.html http://www.musicworld.bg/bg/m_1410000/i_34967/Alesis_Guitar_Link_Plus.html П.С. Не ми трябва за записи!
  7. R.Z.K.

    Epiphone или Ibanez

    А някой би ли ми казал нещо относно усилвателя, защото се двоумя между Marshall-a и този http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_29996/Cort_MX15R.html?
  8. R.Z.K.

    Epiphone или Ibanez

    Аз сравнявах грифовете, или по-точно ширината при нът-а и последното прагче, и видях, че има 1-2 мм разлика. За мен това не е проблем, но искам да е с по-тесен гриф от акустичната, с която свиря в момента, а тя е с доста дебел гриф, защото беше с пластмасови струни и аз ги смених с метални.
  9. R.Z.K.

    Epiphone или Ibanez

    Въпроса ми е, дали грифа на Епифон-а тесен като на Ибанез-а?
  10. R.Z.K.

    Epiphone или Ibanez

    Здравейте, Аз съм начинаещ китарист, свиря от около година и половина, и искам да си купя някоя добра, но евтина ел. китара и някое евтино комбо. Колебая се между Epiphone Les Paul Special II GT http://rockshock.eu/...emid=53&lang=bg с Marshall MG10 http://rockshock.eu/...emid=53&lang=bg и Ibanez Jumpstart GRX70DXJU-BKN http://rockshock.eu/...emid=53&lang=bg. Свиря предимно метъл и доста разновидности на рок. И искам да попитам грифа на Epiphone-а удобен ли е, защото на Ibanez-a е доста удобен? П.С. Не съм от София.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.