Jump to content
Българският форум за музиканти

iliev.p

Members
  • Мнения

    818
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    5

iliev.p last won the day on Декември 15 2016

iliev.p had the most liked content!

Относно iliev.p

  • Рожден ден 04/17/1956

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia
  • Interests
    Абсолютен меломан

Последни посетители

1903 профилни разглеждания

iliev.p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

325

Обществена Репутация

  1. Супер яко,ти засенчи Джорж Х.
  2. На мен ми се види дека не е нова,ползвана е,щото долната извивка май е проядена от потта,дано ми се е привидело .
  3. Бравус за ирланското,верно име гласец мандолината,със здраве да я ползваш.
  4. iliev.p

    Suhr Guitars

    Странно,говори за shur,а зад главата му VOX,но комент. Дано новаците гледат клипа да скиват къв "шкав"показа,с кви глави и педали,откъде иде онзи звук,който те се опитват да постигнат с питане,коя китара и кубе от триста лева да си изберат. Вместо да свирят докато се доближът поне малко до тези музиканти,и тогава да питат колко е хубава евтината техника.
  5. Стига с тия ефтени "маркетингови"трикове,ако си мислите, че цените се слагат случайно са глупости.Скъпа китара си купува все пак музикант нали, а не зарзаватчия,и преценката си е за негова сметка,ако не може да прецени.Не забравяйте и как си избират големите. А тия клипове,едва ли ги гледат за да се орентират коя китара е супер. Тая тема май само ние я дъвчеме тук във форума. Пиша от телефона,та не мога да ви посна две клипчета.В едното Ингви си купува страт от антикварен магазин за 6000 ,и като стига до колата си я хвърля кат тухла в нея,няма да коментирам. Другото е с Орианти и Ричи Самбора,където им паказват различни китари от различни години,и той въоще не скри,че не му допадна нито една,без коментар. Та такива аматьорски клипове,както каза Бейби Томас,са глупост.Включват ги разни кубенца.......
  6. Икономец,тоя бъз е дето не си почерпил за китарата,почерпи и ще изчезне. Сега сериозно,лютиер да я погледне,тук не е като при електрическите. Също можеш да я огледаш подробно и да провериш евентуално за тези неща дето са посочени в горния пост.
  7. Говориш за композиране, и Кибер правилно ти отговори,защо обаче? Защото всичко това звучи като музикален ЕКСПЕРИМЕНТ от звуци, на които липсват обща тема която да ги обединява, затова няма мелодия която да изразява настроение което да предизвиква ,камо ли да (рисува) картини,музиката трябва да внушава настроението на композитора което го е накарало да я напише,за да може слушателя да го усети! Тогава вече може да се каже че това е композиция или композиране. Пусни си (Годишните времена)на Вивалди и се опитай да познаеш кой сезон е пресъздал композитора и ще разбереш къде бъркаш. Не ти ли е направило впечатление че в надписите след филма има посочен композитор на филма,демек някой е писал музиката за този филм,защо,за да увеличи въздействието на картините от филма,да подчертае драматургията на действието във филма. Е на това му викат композиране, а не експеримент с звуци. Кибер ти подсказа и имената на тия композитори които и след толкова години усещаш какво са имали в предвид написвайки тези композиции,които и днес се усещат! Та твоите неща са музикален експеримент(търсене), все още не могат да се нарекат композиции,звучат разхвърляно. Продължавай да търсиш !
  8. Candid,затова като отвориш ,Раздел-"КИТАРА" има няколко заглавия на тази тема,но явно няма кой да чете,нали. -
  9. Candid,прав си,но ти как би отговорил-пич иди и купи тази китара. Или по правилно е-Внимавай огледай я от всякъде,пробвай я дали ти е удобна,вземи някой който разбира да ти помогне...... Това са най правилните съвети.Всичките тези подробности са описани в темата и трябва да се прочетат,и тогава въпросът им ще бъде по правилен. Също никой не пише от къде е(в кой град живее демек)и като му кажеш иди в еди кой си магазин, ама аз съм от Каспичан,е Candid схвана ли защо се сърдят съфорумците,и между другото дай ти отговор на тия въпроси които ти подчертах а,или ще питаш кои са.
  10. Хилбили,има и китариски,прав си трябва да се казва задкитарно устройство,само се опасявам дали ще загреят новаците. А теб специално съм те обявил за царя на блуса.Ама тва е друга бира.
  11. Аристотел,прочети цялата тема и задай по конкретен въпрос.А относно китарата,тази която ти е по джоба,с уточнението да ти е УДОБНа.
  12. Хосе,без да се обиждаш,но си груб,дори и да имах винтчета нямаше да ти предложа,защо,защото трябва винаги да уточняваш правилно какво ти е искането,та да не ти предлагат неща които имаш,пробвал и т.н.Кирил ти предложи,обясниха ти защо могат да ти свършат работа,и ако сега пак подскочиш като ощипана невеста заеби всички ние сме виновни пред теб.
  13. Иди на вокален педагог,не си губи времето да се мъчиш сам!
  14. Трашър,не се прави на Явор,а отивай в магазина и пробвай,стига тия избори по картинка,дори и гадже е опасно да харесаш по снимка. Никой няма да ти каже коя китара е за теб,виждаш всеки споделя опита си с тези китари които притежава.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.