Jump to content
Българският форум за музиканти

Danny47

Members
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Danny47

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Барабани

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. Danny47

  Наши видео клипове

  Джем ала The Black Dahlia Murder
 2. Разбира се, че има значение какъв избор ще направи колегата... било то и за барабани до 1000лв. Ако си вземе Стаг, може да е сигурен, че ще направи грешка. Мапекс се правят във фабриката на Сонор (Китай) и мога да ти гарантирам, че няма да сгрешиш с нито една от тези две марки. За мен Сонор имат неразрушим хардуер и най-евтината им серия няма конкуренция в този ценови клас. Това е моята препоръка.
 3. Вече имам и facebook група, която ще обновявам, когато качвам нов материал. http://www.facebook.com/pages/%D0%A3%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81-%D0%94%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-Project-Arcadia-ex-Psycho-Might-Go/126699547412636 http://www.youtube.com/watch?v=y7eHW1f5Ngo
 4. Аз давам уроци и се намирам в Мусагеница. Ето ти линк към обявата ми направо. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68663
 5. Не знам как да го изчистиш, но като цяло чинелите не трябва да са подлагани на ниски температури, защото се чупят много бързо! Следователно и тва, че ще го изрежеш няма да ти реши проблемите. Ако е неизбежно това да свириш на студ, ползвай нисък клас чинели, за които да не ти пука мн мн ако са пукнати или мръсни.
 6. Малко повдигане на обявата, както и ще добавя, че уроците се намират в квартал Мусагеница. За тези, които нямат възможност да идват до тук, може да се разберем и за това да идвам при вас. Цената в този случай става на 15лв. и тази "услуга" ще е валидна само през уикендите.
 7. Danny47

  Drumset Competition 2010

  Според мен награждаването си беше адекватно, но важното е, че имаше талантливи участници. Поздравления за хубавото събитие на организаторите!
 8. Danny47

  Drumset Competition 2010

  Жалко, че съм дърт вече. Колко ще са билетите за слушатели??
 9. Ако е Intruder, 100% Sonor повече ще ти хареса.
 10. На Pearl всичките им серии са доста добри и доста бързи. Гледай за педали, които нямат много широка конструкция и много тежки степенки. Дебелината на оста при лагерите също е от значние според личните ми наблюдения... колкото по-тънка и с по-малки лагери, толкова повече бързина. Пробвай най-евтините Сонори (същото се отнася за Avengera)... елементарни педали, но доста по-добре ми идват от към контрол и скорост сравнени със скъпите серии на DW или TAMA.
 11. Съветвам те Gibraltar Avenger. Един модел под Intruder-a е, но е много по-лек и бърз. На чувство се доближава до Аксиса ми. Ако нещо се случи с моя педал (да чукам на дърво), ще си взема такъв.
 12. Danny47

  Странно

  Обърни внимание, че има огромна разлика между това да си в добра форма, да си загрял няколко часа и между това да седнеш, когато не си свирил 10 дена и не си загрял. Само с годините и повишаването на издръжливостта (което си е техника) ще стане така, както искаш. Не забравяй, че касите са само част от свиренето на барабани... т.е. приоритет според мен трябва да ти е да изчистиш "обикновените" бийтове в това видео, преди да се тревожиш за "мускулната" част на нещата.
 13. Danny47

  Кардан

  Линкът, който си дал не се отваря!
 14. Аз давам уроци по барабани. Ако искаш ми пиши лично съобщение за повече информация.
 15. Това е едно от тези неща, за които може да четеш до утре и накрая ще го направиш, както тялото ти казва, че е най-лесно!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.