Jump to content
Българският форум за музиканти

Marvin

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Marvin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. да Исихия още съществуват и свирят за щастие. Не знам какво точно се случва с групата, надявам се скоро да издадат нещо ново или поне да имат още концерти, препоръчвам ви да ги видите ако правят такива. Извинявам се че постнах в грешния форум, благодаря и за инфото!
  2. здравейте, току що намерих този форум и съответно съжалявам ако сън поредния човек, питащ за тези неща.. От известно време ( няколко години) свиря на разни тарамбуки,джембета и други подобни инструменти, до които мога да се добера и горе долу се справям. Свирил съм и с едни приятели в група в университета ми в Германия, разни рок неща, към които добавяхме разни перкусии, така че имам някаква идея от музика. Имам голямо желание да започна да уча барабани, и затова търся в момента къде и как в София мога да взимам уроци от някой. Предполагам имате някаква идея къе ставате тези неща, ще се радвам ако дадете малко инфо. Ако пък случайно знаете хора, които дават уроци по перкусии разни - тарамбуки и подобни 'ръчни' барабани, също ще е хубаво ( тук съм по-напред с нещата и сигурно ще е и по-интересно за мен и за учителя). Снощи бях на концерта на Исихия в театъра на армията и много се вдъхнових за пореден път , иска ми се да науча как да свиря този тип неща - това което свиреше техния човек на тарамбуките. И последно, опитвам се да разбера дали някъде в София се събират хора да свирят на тарамбуки и джембета, някъде по парковете или други места. Много ми се свири с други хора, но за съжаление не мога да разбера къде и как стават нещата...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.