Jump to content
Българският форум за музиканти

Todor_K

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Todor_K

  • Рожден ден 07/11/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Вокал

Contact Methods

  • AIM
    Zail_91

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    България

Todor_K's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Todor_K

    ФУКНЯ

    Хммм да се изфукам значи....ами аз съм новак но пък мн се изкефих тъй като онзи ден успях да хвана Ла :Д (баритон съм).Беше нестабилен много,но го хванах! :Д
  2. Благодаря за съветите на всички!След доста изгледани интервюта и мнения на хора реших да си остана със Sennheiser-a.Него ще си закупя тъй като мисля,че и за гласът ми ще е най-добре.
  3. Здравейте! От около преди половин година започнах да се занимавам с пеене и тъй като вече имам горе-долу добър напредък бих искал да попитам какъв микрофон да си купя?Искам добър микрофон за репетиций с добро звучене.Тъй като не съм много на ясно с микрофоните все още, се обръщам към всички вас и ви моля за съвет .За сега съм се спрял на този микрофон : http://www.productiongear.com.au/products/sennheiser-e-935-cardioid-vocal-mic?utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=Microphones&utm_term=Sennheiser+e935+Cardioid+Vocal+Mic Ако можете да ми кажете две-три мнения за него или да ми дадете съвет ще съм благодарен . Гласът ми е баритон. Цената да бъде не повече от 500лв.
  4. Моето мнение - просто поддържайте огранизма си здрав,поемайте витамини дори спорта според мен помага до извесна стемен като раздвижва тялото и спомага за по-добро дишане.Както се казва здрав дух здраво тяло.Та ако си здрав и гласа ще бъде окей а от теб зависи вече да го развиваш. Това е мнението ми по въпроса.
  5. Todor_K

    Мога ли да пея?

    Добре значи просто да продължавам да опитвам? .Защото примерно аз научавам тази дадена песен в едно време,(в един такт),след което идва един приятел да кажем и я свири в по бавен такт и на мен ми е трудно да пея с него.Но може би сте прави ако продължавам да се концентрирам след време ще започна да усещам нещата.Няма да се отказвам пък да видим какво ще стане.Просто ми беше станало мн кофти като виждам хора които даже немогат да пеят но някак си усещат времето в което е песента и могат да го следят.Благодя ви
  6. Todor_K

    Мога ли да пея?

    Ами немога да пея във време,да кажа още немога да си тактувам.Пея офтакт.Мога да пея в такт само ако слушал песента над 100 пъти да кажем....как мога да предобия осещане за да пея в такт?Много глупав проблем...:/
  7. Todor_K

    Мога ли да пея?

    Аз пък имам проблем с пеенето във време.Принципно тоновете ги хващам чисто но имам голям проблем с продължителното пеене във време.Това може би е най - злепоставящия проблем който може да има един вокал.Възможно ли е да се науча да пея в ритъма на музиката и как?
  8. Баритон съм аз...но точно какъв незнам как да определя
  9. Аз искам да си взема някакъв микрофон за напълно начинаещи.За караоке да кажем,нещо за 30-40лв.Някой може ли да ме посъветва?
  10. Здравей! Ако все още се интересуваш от вокален педагог в Пловдив, пиши ми на ЛС, ще ти дам координати Немога да ти пиша на ЛС.Пише ми че е невъзможно така че ето моя скупе Zail_91. Ako можеш да ми дадеш малко инфо ще съм много благодарен
  11. Да интересувам се.Търся някой който наистина има желание да учи учениците си,сериозен към това отношение (защото има много които просто ти вземат парите а не ти обръщат подщи никакво внимание).Ще съм ти много благодарен ако ми дадеш някаква насока :)

  12. Не съм сигорен дали точно тук трябва да пиша но виждам че става въпрос за вокални педагози.Аз съм момче на 21 съм и търся добър вокален учител в град Пловдив.Ако знаете някой добър моля пишете.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.