Jump to content
Българският форум за музиканти

Antonivo

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Antonivo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Аз съм на 24 и съм пял в хор и група в тийнейджърските си години.Сега продължавам да пея доста,ходя на кароке и т.н Който трябва ще ме разбере.Проблема ми е ,че по същия начин не винаги успявам да разгърна гласа си ,за да изпея качествено една песен.Отделно при мен се получи не много добър преход с гласа и промените в него.Другият ми проблем ,е че не мога да преценя какъв е гласът ми и кои песни подхождат и кои е по-добре да не пея(а аз харесвам предимно трудни и малко над възможностите ми,вероятно Другото за което пиша е да подкрепя момичето ,което е започнало темата-чух записа ти,имаш много работа ,но с много труд ще успееш!Не се предавай,имаш основното!
  2. Интересни са всички съвети,особено на vlado353.Аз съм пробвал какво ли не,всякакви билки и хомеопатични продукти,мед и т.н ,та даже и лекарства.Постоянно пия течности ,дишам през носа - изобщо здравословен живот живея.Най-новото ,което даже в момента пробвам е преварена кока кола с черен пипер.Втори път я пия и мисля,че има ефект-особено с пипера.Другото ,което ще изпробвам тази зима е ядене на сърцевината на кромид лук,казаха ми ,че и чесънът помага страшно много за гласовия апарат.Колкото до алкохола-в преобладаващата си част лекарите,а и в мрежата го отхвърлят и твърдят ,че е вреден за гласа.От друга страна съм чувал доста любопитни истории за мастиката и един коктейл с ракия ,мед и яйце,който много помагал на гласа.Който има опит да казва,защото дори сега (понеже преди 3-4 дни изпих едно Самърсби) след 3 песни гласа ми става много дрезгав, и не ми се подчинява,а много мразя така.
  3. Газираното за мен е табу,както и прекалено студено/горещо.Освен това зимата съм доста зле-гласът ми постоянно е паднал и дращи,не мога да пея нормално.Пия доста чайове с мед,лекарства пробвам различни,но малко помагат.
  4. Antonivo

    Грижа за гласа

    Темата е малко странична за форума,но според мен е доста важна.Освен това много хора имат някакъв опит и отношение към проблема.Та на въпроса-какви грижи полагате за гласа си,какви рецепти ,лекарства и практики прилагате?Аз например имам няколко проблема с дихателния апарат и те доста ми пречат особено през зимата .
  5. Здравейте!От доста време чета форума ви,но сега реших да се включа,за да получа мнения по мой проект.Надявам се да ви хареса,отворен съм към всякакви критики. http://soundcloud.com/anton-kostadinov/presence-demo-version-by-a
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.