Jump to content
Българският форум за музиканти

miss Badu

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    глас, пиано

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/Videlina.Mircheva

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Plovdiv

miss Badu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Да интересувам се.Търся някой който наистина има желание да учи учениците си,сериозен към това отношение (защото има много които просто ти вземат парите а не ти обръщат подщи никакво внимание).Ще съм ти много благодарен ако ми дадеш някаква насока :)

  2. Здравей! Ако все още се интересуваш от вокален педагог в Пловдив, пиши ми на ЛС, ще ти дам координати
  3. Благодаря ! Опитвам се да раздвижа нещата тук, за да се случват както трябва Имам много позитивна енергия за раздаване, обичам това, което правя, давам 100 % от себе си и се надявам да дойдат също позитивни хора, с които да работим и да се забавляваме, създавайки музика заедно! Всеки е добре дошъл!
  4. За всичко си има начин Ти за кой град търсиш преподавател?
  5. Искам да направя едно важно допълнение! От 2 седмици вокалната школа си има нов адрес - удобна и просторна зала в идеалния център на гр. Пловдив, в бившия Младежки дом "Спектър" (до Градската градина, срещу "Симфония") Предлагаме професионални уроци по пеене в стиловете: поп, рок, джаз, соул, R&B, електронна музика. Работи се по съвременни вокални методики. Заниманията включват теория (постановка на глас, солфеж, теория на музикалните елементи, изучаване на различните музикални стилове) и практика (работа върху различни технически и стилистични проблеми, свързани с пеенето, разучаване и изработване на песни с музикален съпровод). Няма ограничение за възрастта или нивото на желаещите! Приемаме начинаещи и напреднали, подготвяме за приеми в различни учебни заведения! Заповядайте при нас! ПЪРВИЯТ УРОК Е БЕЗПЛАТЕН!
  6. Здравейте, Казвам се Виделина и съм от Пловдив. От няколко години давам уроци по пеене (поп, джаз, соул, R&B, рок). Завършила съм Академията в Пловдив – пиано, педагогика и специализация „Поп и джаз пеене“. Имам над десет годишен опит като певица: 8г. бях вокалистка на група Free Style; работя в различни стилове (поп, джаз, соул, R&B, рок, електронна музика) – съвместни проекти с музиканти и DJ-и; работя и в пиано барове; от миналата година съм солистка на Биг Бенд Пловдив. Харесвам това, което правя, затова не мога да нарека преподаването „работа“, то по-скоро е удоволствие и удовлетворение за мен Работя по съвременни вокални методики, държа на индивидуалното отношение и подход и се стремя да дам най-доброто от себе си за успешното развитие на всеки ученик. Много ще се радвам да намеря хора, обичащи музиката и желаещи да се занимават с пеене, без значение дали любителски или професионално Първият урок е безплатен! Ако се интересувате, повече информация за мен може да намерите тук: Facebook: http://www.facebook.com/Videlina.Mircheva YouTube: http://www.youtube.com/user/Videlinafs Soundcloud: Виделина Мирчева – 0889 344 155 или на ЛС Хубав ден и нека музиката бъде с вас!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.