Jump to content
Българският форум за музиканти

pavkundrii

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно pavkundrii

  • Рожден ден 12/23/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    pavkundrii

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

pavkundrii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. pavkundrii

    Behringer Stompboxes

    Възможно е хора,които са решили да експериментират с някакъв ефект,който не са ползвали досега,да си купят такъв на берингер,защото е по-евтино и загубата няма да е голяма-така постъпих аз.Също така допускам,че въпросната марка има в каталога си и добри продукти.
  2. pavkundrii

    Behringer Stompboxes

    имах 2-3 педалчета от тази марка,но ги продадох скоро след като се сдобих с тях.Не твърдя,че са пълни боклуци-просто не покриват моите изисквания.Най-много ме дразни,че ги правят с пластмасови кутийки. PS:balombi се завръща
  3. Може да си изключил без да искаш амп симулациите. Но дори и така би трябвало да можеш да ползваш ефектите на процесора. В линка който сам си дал мисля,че има подробно упътване. Прочети го.
  4. Всички изказани тук мнения са субективни-имаме различно виждане за естетика.Аз няма да спра да харесвам телекастерите защото някой друг казва,че са грозни.Нека престанем да пишем едно и също.
  5. +1 за предложението на Свилен Бас- не ощетява бюджета ви много и резултата вероятно ще е по-добър от това включите мик. в лайн 6 комбо,което всъщност ми се струва е най-лошия вариант
  6. pavkundrii

    Hb китари

    Голяма мистерия.Аз се присъединявам към колегата Fаllenblood.Според мен по този начин изписано,едва ли е означение за цвета.Harley benton правят черни копия на лес пол,но при тях се изписва цялото наименование.Най–логично ми се струва китарата да е стара и тогава да са изписвали инициалите само.Това са само предположения,ако някой знае истината доказано,да пише.
  7. pavkundrii

    Yamaha Rgx A2

    Обожавам визията на инструмента.Надявам се да мога да я пробвам,имам сериозни намерения да си купя такава.Имал съм китара от ргх серията на ямаха–чудесен инструмент–в съответния ценови клас разбира се.Само добри впечатления имам от китарите ямаха.
  8. Предвид факта,че процесора е за бас,по–адекватни мнения ще получиш в съответния раздел.Успех.
  9. Съгласен съм донякъде с buy sell.Казвам това от личен опит.Преди мн години свирих с пълдин китара и амп лариос–20 ватов.Бях събрал доста пари,но тогава беше мн. скъпо–говоря за лето господне 95.Избрах си китара ямаха rgx 112 на старо и транзисторен 15ватов crate.Двете неща струваха 1300 долара–ако щете вярвайте.Избрах китарата,може би повече щях да съжалявам ако бях избрал ампа,но както казах тогава беше скъпо–нямах възможност за двете.Отплеснах се До автора–предвид опита ти за 1500 лв ще си купиш и китара и амп и сигурно ще бъдеш доволен,тъй като нямаш голям опит с различни китари и ампове съответно нямаш база за сравнение и критериите ти не са завишени.Това от мен.Поздрави
  10. Щом не търсиш комбо с ефекти и ще ползваш кутийки,едва ли ще ти е необходим фуутсуич
  11. Служи за лесна смяна на каналите–свириш в клуб и трябва да преминеш от клийн на драйв–настъпваш го с крак и готово.Много е полезно ако усилвателя има вграден процесор.
  12. ^Прав си.Не че поощрявам мързела,но има оплаквания,че само се критикува без да се дават отговори.
  13. Пробвай така–METAL STACK-gain-9,bass-8,middle-1/2,treble-7 Баш като металика не знам дали ще стане,но това е приблизително за метъл.По принцип смятам,че е индивидуално–на вкус,но след като питаш...
  14. Имам такива и знам къде се продават,за съжаление магазина е във Варна–Канев,но в София ще се намерят–потърси
  15. ^ Да,със слушалки звучи отлично–да не му се надяваш.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.