Jump to content
Българският форум за музиканти

Джордж Freefly

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара; growl

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    litlecrow26

Profile Information

  • Gender
    Male

Джордж Freefly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз ще отговоря простичко на тои въпрос.На 16 съм, свиря от 7 годишен, но с едно 3 годишно прекъсване... тогава ми беше омръзнало, но това не трая дълго... винаги съм искал да бъда музикант и постоянно работя и трупам знания. Та 4 и половина от около 6-те ми години са на уроци, където трудно мога да кажа какво свирих... бях малък и просто свирих... госпожата казваше какво . Откакто спрях с уроците (не защото бях твърде добър за тях или смятах така) ходя по групи и свиря у нас кавъри на... любими групи.. (матълист малко...) . Направо ме е срам да пиша това тук като гледам постовете на хората, но просто исках просто да покажа, че има сред младите такива, които свирят на пиано и това им доставя удоволствие.
  2. Здрасти ,може ли да пратиш снимки на кубето ? пиши ми на скайп svetlio227 :)

  3. О да и МНОГО БЛАГОДАРЯ отново за всички отговори.
  4. Хехе, да си пишат бе, аз вече си събирам парички за новия си Маршал.
  5. Благодаря!А иначе границата ми е 1000 лв. макс ама едва ли ще се хвърля веднага ЧАК на такава техника просто ,защото не мисля, че на този етап ми е нужна.Все пак съм ''НАПРЕДВАЩ НАЧИНАЕЩ''......
  6. Това вече го направих, сега се опитвам малко по малко да се катеря нагоре. Благодаря за отговорите.Дадоха ми известна насока... И количеството ме изненада.За по-малко от ден толкова много отговори и все много съдържателни.Благодаря отново! :D
  7. Здравейте,поредната тема от моя милост, но съм още малък и искам всичко да знам .Въпросът ми този път е "гадна китара и яко кубе или гадно кубе и яка китара".Разбира се най-добре е и двете да са хубави, но тъй като съм малък и набавянето на пари e малко по-бавен процес ще трябва известно време така да я карам... Та затова,докато се обурудвам изцяло с хубави работи, как е по-добре да започна - с по-хубава китара или по-хубав амп??
  8. Мисля да сменя най-накрая Marshall Jackhammera си за нешо по-за моя стил .Та въпроса ми е преди да направя някоя глупост някой може ли да ми каже нещо за педала.Гъвкав ли е?Нали не е с гаден мътен звук (или shitloads of gain както ми харесва да казвам) ? Моля за мнения, ако някой има опит.
  9. Още избирам.Не бързам искам да чуя още мнения докато реша,че да не недеволствам после .И на мен засега Пейвито ми звучи много добре.Поразтърсих се из нета да видя за какво става въпрос и много го хвалят,което е добре.А някой има ли да ми каже нещо за Behringer GMX212.Знам,че е с вградени ефекти, но все пак.И освен това някой, ще ми даде ли малко уроци за това как се използват амповете с вградени ефекти.Всмисъл,ефектите се сменят със футсуич (освен ръчно де), а могат ли да се използват 2 или повече ефекта наведнъж?
  10. Човека има пари за камиончета, ще събере пари и за микрофон. Нищо не става наведнъж.
  11. Добре, много благодаря за всички отговри!От тук поемам аз явно.Приключвам темата!
  12. Хммм , нещо се отказаха да пишат.....
  13. Супер , МНОГО благодаря пич!Отговора много ми хареса и ми даде много добра насока.Иначе продължавам да приемам отговори , така че давайте ги тука !
  14. Много благодаря за ВСИЧКИ отговори до сега , но възможно ли е да бъдете по-конкретни???
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.