Jump to content
Българският форум за музиканти

Wheels_of_Fire

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Wheels_of_Fire

  • Рожден ден 05/14/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    добър въпрос...

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Шумен,Русе

Wheels_of_Fire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Wheels_of_Fire

    Hk Insltuments

    Не знам, ама като гледам разделите при китари и не ми вдъхва доверие: "по-скъпи", "странни"...
  2. Аз пък си обърках вота... исках да гласувам за se1 i ce1)а гласувах за се5). Страшно много ми харесва звука на семпъла с ce1.
  3. АХЕ, ти се базикаш, ама на Кристинка си мисля, че много ще и отива нещо на Slayer.
  4. Малко пренебрегвам правилото за цитиране, обаче имам чуството, че съм в някой проклет чат! Ако някой не го мързи да брои колко грешки не ме домързя да поправя, а има и още.
  5. Погледни това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=14944 полезно е!
  6. Най-общо казано е продължителността на тона. За редакцията: изключително неграмотен съм!
  7. Аз като редовно си кълча и навехвам пръстите на лявата ръка като играя баскет, но много лесно се оправят на китарата. Като посвиря 2-3 дена и всичко е ок.
  8. По темата за затоврените теми: възможно ли да е да се даде възможността(чрез бутон ли или нещо подобно) всеки пуснал тема в Купувам-Продавам да си затвори сам темата? Така след като е продал или се е отказал да продава просто ще си клъцне темата и няма да има излишни въпроси, а и ще се спести малко работа на модераторите.
  9. Wheels_of_Fire

    Rq:hummer,pick Off

    Ако искаш още по-изчерпателна информация погледни това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1066
  10. Честито и от мен! Да бе, това си е надуваема китара, и аз имам такава, но синя и с х-образно тяло Иначе забележете как си е заключването на грифа и флойд роуз. И праговета на места са по 2...ако се захаби едното да се ползва другото, като зъбки на крокодил..те там си падат, ама да млъквам, че се отплеснах Иначе и аз си имам нова китара от 2 дена и носи името на великата марка китари Marathon. За сметка на това е много добра за парите си. Снимки нямам засега, но мога да измисля отнякъде.
  11. В заглавието си пише
  12. Аз познавам хора, на който им треперят доста ръцете , но това никак не им пречеше да си правят каквото искат с китарата..че и с клавира
  13. Аз утре и другия петък. Ърни бол ще ги тествам направо в бойна обстановка
  14. Аз си бях забравил, че струните стари и излизам да свиряи на първата песен , утре имам малко излизане и днес слагам нови. Този път съм си взел Ерни Бол, че ДаДарио нямаше. Ще видим какво ще стане.
  15. Малко офф ама така и така проблема е рещен, та... ДаДарио ДаДарио ама като свириш на тях 2-3 месеца и струните, особено 3та стават направо черни. Че и се късат пред хора винаги
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.