Jump to content
Българският форум за музиканти

AngusYoung

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About AngusYoung

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 02/17/1994

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sofia
 1. Този тип китари са уникални.Страхотно звучене!Предполагам че смяната на струните(или по-скоро търпението което се иска) изисква горе-долу същото ниво на виртуозност необходимо за свиренето на такъв инструмент.
 2. AngusYoung

  Hayden Mofo 30 tube amp

  Звучи супер!Напоследък се оглеждам за подобен амп.Когато избереш кабинет би ли споделил избора си тук?Отново евала за свиренето!
 3. AngusYoung

  Zachary Guitars

  Народът го е казал - Луди колкото щеш!
 4. AngusYoung

  Сингъл койл агресия

  Еха!!Евала ultramega!На първо слушане ми заприлича точно на Том Морело!
 5. Привет колеги! Съвсем наскоро си купих акустична китара.Всичко беше ОК докато не реших да си сменя струните.Хванах се, аз обаче нали не разполагам с някви приспособления като Стринг Уайндър и подобните му, се видях в чудо в частта, когато се освобождава струната при бриджа.Е с какво ли не пробвах и накрая измъкнах първото от пинчетата(нз как се нарича на български малкото нещо) ,които я държат.Зарадван подхванах втората струна и ударих яка греда-пинчето се счупи на две!С какво ли не пробвах и не излиза, а заедно с него и струната си седи и не помръдва.Ясно е че ще се купуват нови приспособления, но моля ви, дайте съвет какво да правя!Благодаря ви предварително! Поздрави Веско ЕДИТ Оправих се сам с проблема.Единствено искам да попитам от къде мога да си купя от въпросните "запушалки"
 6. Честито за поредното Гиби! Само да не караш другите китарки от колекцията да ревнуват че с такъв инструмент спокойно можеш да ги позабравиш.
 7. Господи не може да е толкова красива...................... Истинско произведение на изкуството!!Моите най-искрени поздравления! Мога само да си представям какво е да притежаваш такова съкровище! Дали ще измести Фендера ти като стейдж инструмент??
 8. AngusYoung

  труден въпрос

  Не че искам да се правя на много разбиращ но според мен сигничър моделът на Джон Петручи също предлага доста добри звукови качества.Естествено срещу съответната цена която за някои е твърде висока.
 9. AngusYoung

  труден въпрос

  А защо не някой Фат Страт бил той стандард или не ???
 10. Това е точно срещу моя блок!Един въпрос- семинарът само за напреднали музиканти ли е или и свирещи от сравнително скоро могат да участват?
 11. AngusYoung

  Скуейър или Уошбърн

  Като притежател на Уошбърн за 200 лева мога да кажа че за тия пари не разочарова.Тремолото не разстройва много.Препоръчвам ти да пробваш някои модели на тази марка имат прилични за ценовия клас инструменти.
 12. AngusYoung

  Струни за китара

  Струните са супер.Издържат ужасно дълго и то при положение че и не ползвам никакви препарати дори не ги забърсвам след свирене.Запазват си звука прекрасно и според мен няма да съжаляваш.Но всеки си има вкус кой знае.
 13. В Уикипедия всичко го има написано а и отделно има много фен сайтове с подробна информация.
 14. AngusYoung

  [Въпрос/Дискусия] инструмент

  Лол това бяха едни от най-смислените думи които чувам напоследък!
 15. Здравейте барабанисти! Принципно съм китарджия но много ме влекат барабаните и съм решил за вкъщи да си взема един електронен сет.Бихте ли ми препоръчали какво да взема тъй като съм абсолютно невеж в тази област.Взимам ги с цел свирене за кеф и обучение вкъщи.Извинявам се ако не пиша в правилната тема моля да ме извините. Поздрави!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.