Jump to content
Българският форум за музиканти

bate

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About bate

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  klavir

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Добре, то се е видяло - ще префразирам обява така - търсим фронтмен, който да тежи на мястото си, да не се страхува от силни текстове и най.вече човек, който да пипа в студио - да може да докара що-годе плътен , наситен съвременен звук. другото ще го наместим.
 2. Първите албуми на Swans, в смисъл преди Jarboe ?
 3. Здравейте, От София съм, на 38 години , иска ми се да създадем българска рок-поп банда със съвременно звучане, силни текстове и харизматичен фронтмен.. Свиря на клавиши, малко програмирам. Търсят се всккакви инструменталисти и най-вече вокал. :Моите влияния са James, New Order, DM, B-52's, Fleetwood Mac и т.н.
 4. Спасибо, чувак. Уютный у вас форум. Как там, Лукашенко еще не добил всех инакомыслящих?)))
 5. http://www.technopolis.bg/b2c/details/157544/P11070901/SINTEZATOR-CASIO-CTK-3200 Ето го
 6. Сasio - ако искаш нов - отиди във Фактор или Технополис. Те имат истински клавиши в този ценови диапазон. Yamahите в Динакорд имат по-добри параметри, но пък клавишите им са типични за синт и са далеч от усещането на пианото. Имаше някакъв модел стейдж пиана в Динакорд от NP серията, но те са над 500лв. А вече ако на старо - там гледай и пробвай на място.
 7. bate

  Showroom Dummies

  Евала.
 8. Кабелът е на М-Аудио - 60 кинта в Динакорд. Не знам - на три компа с различни операционни системи пробвах - все същото....
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.