Jump to content
Българският форум за музиканти

chain rocker

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

chain rocker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Благодаря много на всички за коментарите. Колкото до вокалите - записвах ги преди 2 години и мисля, че от тогава доста съм дръпнала, но в следващия запис ще се чуе Иначе с инструментите малко се поизсилихме, и това е вярно, но и за първи опит все пак покрих линията, към която се целех. Наистина много благодаря.. когато прохождаш в нещо подобно е повече от хубаво някой да ти каже: "Продължавай!". Успех на всички творци
  2. Здравейте! Тук може да чуете първата ми авторска песен. Така да се каже прохождам още в записите, но в тази песен съм вложила особена емоция и отне доста време да просъществува... Така че.. надявам се да ви хареса
  3. Аз имам конкретен въпрос за Toxity Records и ще се зарадвам на отговор. Търся студио, където в рамките на 100-200лв. ще запишем китара, бас, клавир, барабани и вокали с миксирането и всичко. Любопитно ми е дали сте се ползвали от услугите им и каква е точно тарифата, защото в сайта им не пише.., а студиото поне по снимките е доста внушително! Даже ако може да ми пуснете и лично съобщение с предварителни цени още по хубаво ... благодаря предварително!
  4. Привет, относно обявата за клавирист - валидна ли е?

    Ако да - кажи с 2 думи за какво иде реч.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.