Jump to content
Българският форум за музиканти

vaicho

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vvellevv.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia GSM 0889 278 938
  • Interests
    jazzzzzzzzzzz - rockkkkkkkkkk:))))

vaicho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Радвам се, че ти допада музиката ми, относно Painting Souls, ДА от албума на M.S. е )) Поздрави))
  2. една релаксираща идейка ( Relax) )) http://www.myspace.com/vaicho Приятно слушане))
  3. Наистина за десетина минути не може да се очаква повече))Няма да збравя 3те ми урока при Пламбата преди няколко години които протичаха по час и половина - два, но те промениха изцяло погледа ми върху импровизацията)) Ако имате възможност ходете и "черпете", той е ГОЛЯМ)) Успехи!!!
  4. Уникален!!! Впечатлен сам от свиренето на Митко))
  5. чак сега попаднах на този пост, тъй като нямам много време да се ровя)) вече се чухме с pre-Ibanez и обсъдихме това което го интересуваше))но ако някой има желание да се сдобие с модел на j-custom който в момента не предлагам, няма проблем да се достави)) може спокойно да ме пита за цени, време на доставка и каквото си иска още)) welcome!!!
  6. Ех, изпуснах 2 чисто нови Надцакахаме)) Доста голям интерес има явно за този модел))
  7. Вчера се рових из едни немски форуми и там един пич сравняваше нещата и обясняваше че с G Major и footcontroler вършиш същата работа за 3 пъти по малко кинти))Но играта е точно във тази loop системка и True Bypass-a и да ти е удобно на LIVE:)))Водя вече преговори за един, second hand:)))
  8. Благодаря за отговора, Алекс))Запознат съм с по "ниския" клас процесори на T.C. и определено се питах дали наистина си заслужава да се инвестира в този модел))
  9. Имам питане, дали някой е разцъквал T.C.Electronic G -System:)))Изглежда доста приятен и удобен процесор с възможности за external ефекти и т.н.))Кофтито е че го няма в наличност в Динакорд и неможе да се тества, за това карам само на ревюта и презентации и ще се радвам ако някой от форума се е сблъсквал с него и изкаже мнение)) 10x
  10. с голям кеф бих се включил и аз в джема))само кажете, къде и кога)) поздрави
  11. Респект и от мен, наистина много приатно звучите и съм БИГ фен на фразата ти)) Поздрави!!!
  12. не знам за вас, но според мен всяко студио трябва да има това изделие))даже една карта е малко, минимум 3 според мен, защото ако ползвате компресор на Neave да речем, той ви лапа 70% от DSP-то))Аз съм с една карта и определено не стига))ина4е ако нямате да отделите кинти за скъпи хардуерни изделия, UAudio e перфектен вариант защото нещата им работят много истински!!!
  13. Наистина това е една жестока група, Имат и издадено DVD за тези които незнаят!!!
  14. http://www.hafler.com/home/ ТОВА Е )))))))))))))))))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.