Jump to content
Българският форум за музиканти

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 3.11.2018 във всички области

 1. 2 points
  Искрено препоръчвам тази комбинация ...
 2. 1 point
  Благодаря за препоръките! VST 7gr ми харесва идеята. Вероятно ще я взема. Днес взех Brazil Yellow Bourbon Fazenda Rainha, доста ни допадна!
 3. 1 point
  АА Maple top мисля, че е. Смених роботунерите със заключващи Гото, и бронзовия зиро нът с оригинален титаниев.
 4. 1 point
  Благодаря!!! Пътечка силно търся... и мерака не е малко... но за сега (вече няколко години) много несериозно ме приемат като започна да им пускам демо-та на лични - на някакви групи или лейбъли. Повечето не ми отговарят - а другите са хитряги и си мислят че щом пиша на лични - това означава че ще им го направя безплатно - и стандартния отговор е - "Много кефиш но нямаме кинти за теб"; Вече съм правил 3 безплатни официални клипа в опит "да си създам пътечката" - и резултатите не са в моя полза. Това беше и причината да се опитвам да правя музика - защото исках да правя клипове за музика - която никой не ми я даваше. А отделно имах и десетки фен клипове и монтажи - които пък youtube ми ги свали за нарушени права. Имам и един добре платен аудио-визуален проект де. Благодаря че си го споделил! Може би е заради звука? За някой който няма опит с харш нойз и подобен амбиънт сигурно е малко "буксир нанагоре"?
×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.