Sad But True Публикувано Април 10, 2006 Публикувано Април 10, 2006 Ами качих на G-mail-а две песни.Чуйте ги. Смятам,че стана доста приемливо демо. Очаквам мнения,искрени и лични За оцелелите след слушането ще има мноооооооооооооооооооого ..... Цитирай
synchu Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 мен ме кефи музичката много !!! Саунда има кво да се пипа .... Басът обаче както е изцяло вдясно много ми бърка в здравето (и в ушите хехехе). Цитирай
Burton Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Много стабиларка! Как сте го записвали туй демо? Цитирай
Sad But True Отговорено Април 10, 2006 Автор Отговорено Април 10, 2006 Ами в една маза(клуб Зона51 във Варна) А саунда .....ми демо.има още много неща.Солата 100% на ново.Вокала тук там .И баса,добре че ми каза synchu,не бях се заслушвал,сериозно.Ама ще го оправи,само дето нямах търпение да ги чуят и други хора Цитирай
stratocaster Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 (Редактирано) много кефят апрчетата. с малко доизпипване ще станат много про!!! наистина много стабилно свирите на места във fallin leaves вокала ми напомня Том Арая Редактирано Април 12, 2006 от stratocaster Цитирай
black_waltz Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 мнооо яко микса само да се поупраи малко и стаа муцка Цитирай
jFog Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 (Редактирано) и аз да се присъидиня към облажениете ВОкала... неам думи..як та скърца! ...скромно да запитам някой джнагър на над 220бпм нямате там некъде..там ше се развинтя вече. ше пуснеш надявам се още. има нещо филмово в музиката ви.Сетих се за Джейсън като ви слушах. без майтап. Редактирано Април 12, 2006 от jFog Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 Лелееее вие много сериозно мачкате бе хора!!! :killyou: Цитирай
Sad But True Отговорено Април 14, 2006 Автор Отговорено Април 14, 2006 (Редактирано) Такааааа, Пуснах песните отново(вече с оправен бас) Предните две,а има и още две.Другите....още ги работим,ама и на тях ще им доиде реда. Чакам обективни оценки. За тези,които не знаят къде да ги търсят : e-mail:muzikant.org@gmail.com pass:mymusik label:Sad But True A за 220 bpm......още малко търпение. Enjoy Редактирано Април 14, 2006 от Sad But True Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Браво пичове ! Когато свирихте в "нашето клубче" много се изкефих,а сега чувам ,че се развивате - само така ! Поздрави от мен на всички и много Цитирай
Recommended Posts