Baby Thomas Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 И аз както много от вас имам богата МР3 колекция от музика. Проблемът е, че е трудно да се поддържа в изряден ред при толкова много изпълнители, чиито дискографии имам и държа да бъдат пълни. Търся софт, който да прави това автоматично след проверка в някой онлайн дейтабейз като AllMusic, Gracenote, freedb, Discogs и т.н. Не е нужно да ги познава от фолдърите или самите МР3-ки, може да е само като тези прогита за сериалите - посочваш кои си гледал и то показва кои имаш още да свалиш и изгледаш. За предпочитане е да е на компа, но може да е и за iPhone или нещо уеб базирано с акаунт... Благодаря за вниманието. Цитирай
spineless Отговорено Март 16, 2011 Отговорено Март 16, 2011 Имаше един TuneUp Companion, но мисля че беше платен. Ако искаш го виж. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2011 Автор Отговорено Март 17, 2011 Видях го, но и той, и други такива от сорта попълват инфото в МР3-ките (и евентуално чистят дублирани). Това го има на много места. Аз търся да ми намира липсващите албуми. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Не ползвам такъв софтуер, понеже нямам MP3 колекция, а FLAC и MPC колекция. Шегата настрана - не се сещам за такъв, но и не е чак толкова трудно да се поддържа ръчно чрез проверка на дискографията я в Wikipedia, я в discogs.com. Другият вариант е да се ентусиазираш и да си напишеш. Цитирай
Recommended Posts