gopesh Публикувано Март 14, 2011 Публикувано Март 14, 2011 Не съм сигурен,че пиесата е за този раздел но все пак не съм я писал аз!!! Изпълнявана е само веднъж на предствянето на албума на г-н Петков преди няколко години! Беше написал за няколко от учениците си пиеси и искаше да ги свирим на представянето! Тази е писана за мен и за това се казва Jobluf!!! Определено в хармонично отношение тази пиеса е предизвикателство(поне за мен) и това си личи към края на хоруса!!!Ще се радвам на всяко едно мнение!Приятен ден на всички!!! http://soundcloud.com/george-bluff/joblaf-by-aleksandar-petkov Цитирай
kolio_k Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 На мен много ми хареса, добре е че има хора тук, които се занимават със солиране върху комплексни хармонии. Страшно много полезна работа си отметнал и далеч си стигнал, давай все в същия дух и браво на учителя ти, с много добри и интересни работи те занимава. Бих искал да чуя някои неща малко по различно, но ще се въздържа от препоръки (не искам да звуча даскалски ) Като цяло, просто супер :bravo: 1 Цитирай
gopesh Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 Коле,препоръките,моля те!!! Имам нужда,чувам го...!!! Благодаря ти,че ми отделяш време и внимание !!! Цитирай
ultramega Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Присъствах на едно представяне в Jockers-Варна, преди няколко години, може и същото да е . Тогава ми дойде повечко като слушател(може би не съм на ниво да разбирам слушайки такава музика). Иначе твоята пиеса сега ми звучи приятно Цитирай
мегатон Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Добре ще е ако повече такива подобни 1 Цитирай
gopesh Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 Ултрамега,представянето беше в Джокърс и друго не е имало!!! Тогава го изпълних в съпровод на пиано!!! Смеличко мога да заявя,че нашето представяне беше едно от малкото добре звучащи тази вечер!!! Благодарности за добрите думи Цитирай
gopesh Отговорено Март 16, 2011 Автор Отговорено Март 16, 2011 CursedSoul,благодаря ти и да поздравиш(ако познаваш) г-н Белевски!!!Китарта с която свиря тази пиеса е правена от него но аз никога не съм се запознавал с него лично!!! МЕГАТОН ,от твоите уста знаеш на кого в ушите...(да не споменваме името Му излишно) Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 ^^Ще го поздравя, стига когато го видя(което е доста рядко напоследък), да се сетя Цитирай
gopesh Отговорено Октомври 24, 2012 Автор Отговорено Октомври 24, 2012 Запис направен на един дъх ( за час ) в студио 33 във Варна ! Демото съм го затрил и няма как да се чуе за срвнение ! ......май не съм му улучил пулсацията... Ще се радвам на всяко мнение! http://soundcloud.com/george-bluff/joblaf 3 Цитирай
Recommended Posts